Gældsrådgivning Holstebro

Gældsrådgivning: Få økonomien på ret køl igen

Er du endt i en uoverskuelig økonomisk situation, hvor du skylder så mange penge, at du ikke kan finde ud af, hvor du skal starte og slutte? Hos Ret&Råd Advokater Holstebro kan vi hjælpe dig med at få overblik over din økonomi og lave en plan, der kan få dig tilbage på rette kurs.

Tvangsauktion, skilsmisse, et mislykket erhvervseventyr eller et længerevarende overforbrug. Grundene til håbløs gæld kan være mange, og ofte er det en ond cirkel, hvor det ene lån afløser det andet – og det kan være svært at komme ud af det på egen hånd.

Med gældsrådgivning får du en hjælpende hånd til at skabe det nødvendige overblik, og sammen lægger vi en plan for, hvordan du komme af med gælden. Hvis det er nødvendigt, taler vi med dine kreditorer, ligesom vi kan kigge på muligheden for gældssanering.

Som advokat i Holstebro kender vi lokalområdet rigtig godt, og vi sætter en ære i at hjælpe dig tilbage på sporet med stor respekt for dig og de følelser, gælden fremkalder.

Gældssanering: Er det en mulighed?

Vil du søge gældssanering, skal du leve op til en række skrappe krav, der blandt andet omhandler årssagen til din gæld og tidspunktet for dens opståen. Det er ikke en mulighed, alle kan gøre brug af, men vi undersøger naturligvis om det kan være løsningen i dit tilfælde.

Det er skifteretten, der afgør, om du kan få gældssanering, ligesom det er skifterettens medhjælper der udfærdiger en afdragsordning, du skal følge til punkt og prikke i en periode på 5 år. Du vil stå tilbage med et lavt månedligt rådighedsbeløb, der lige nøjagtigt dækker dine faste udgifter, og du skal være indstillet på at leve med en stram økonomi, så længe afdragsperioden står på.

Når gældssanering ikke er en mulighed

At du ikke kan få gældssanering, betyder ikke, at du ikke kan blive gældfri. Løsningen er blot en anden i dit tilfælde, og som med gældssanering kræver den hårdt arbejde og måske nye aftaler med dine respektive kreditorer.

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din afdragsordning hos kreditorerne skal se ud, og vi varetager eventuelle forhandlinger om nye aftaler, så du enten kan få nedskrevet eller udsat din gæld; hvad der er bedst, afhænger af din situation.

Gæld er et følsomt område

På vores advokatkontor i Holstebro har der flere gange siddet fortvivlede klienter med et brændende ønske om at få rettet op på deres økonomi. Vi forstår, at det er en følsom sag at skylde penge, og vi arbejder altid med en professionel tilgang til gældsrådgivning, hvor du er i centrum – og det gælder uanset om gælden skyldes en skilsmisse, et overforbrug, ludomani eller noget ganske fjerde.

Kontakt os for en indledende og uforpligtende samtale på holstebro@ret-raad.dk eller tlf. 97 95 18 33, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Ret&Råd Advokater Holstebro – din advokat i Holstebro

Kontakt Ret&Råd Holstebro

Samtykke(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.