Nu får Holstebro en advokat, der er til at forstå

Det sker den 4. januar klokken 09.00, når Niels Bjerre for første gang slår døren op til sit nye kontor på adressen Brotorvet 1, 1. Tv i Holstebros midtby. Med åbningen af kontoret i Holstebro er Ret&Råd kæden nu også repræsenteret i Holstebro. Og dermed er kæden repræsenteret i 23 byer i Danmark.

For Niels Bjerre er evnen til at kommunikere lige så vigtig som juraen:

”Det er vigtigt, at man kan oversætte loven til dagligdagssprog, så kunden forstår problemstillingerne uden at nuancerne går tabt.  Således er kunden i stand til at træffe sit valg på en sikker måde.”

Og det har Niels, der er partner i Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre (der er en del af Ret&Råd kæden), haft gode erfaringer med i de 4 år, hvor han har arbejdet hos Ret&Råd Hurup og Nykøbing.
Her har han hjulpet kunder med bl.a. testamenter, ægtepagter, dødsboer, erstatningssager og køb af fast ejendom.

De erfaringer tager han nu med til Holstebro, hvor han også bor privat sammen med kæreste og barn.

”Jeg forstår, de behov mine kunder har, og kan forklare dem, hvordan loven er, så de forstår det og føler sig trygge ved min rådgivning. Kunderne skal vælge mig, fordi jeg ikke bare er advokat, Jeg er også kæreste og far til en datter, og forstår og har selv oplevet de udfordringer, som man kan komme ud for i min generation: købe hus, stifte familie, lave testamente…”

Niels Bjerre håber, at området vil tage godt imod ham, ligesom han åbner døren for dem. Der er ingen strikse åbningstider, og folk er allerede nu velkommen til at ringe til ham, hvis de har brug for det.

”Jeg benytter mig ikke af dyre kontorer eller store biler, men er til gengæld født ind i den digitale verden. Jeg er let tilgængelig og fleksibel. Jeg har ikke faste åbningstider, men holder gerne møder aften og weekend, når det passer kunden. - På mit kontor i Holstebro eller hjemme hos kunden. Det bestemmer de”.

Ret&Råd Holstebro vil bl.a. tilbyde kunder i og omkring Holstebro udarbejdelse af bl.a. testamenter, ægtepagter, dødsboer, erstatningssager og køb af fast ejendom

Læs mere her om Ret&Råd Advokater Holstebro

Mere information

Om kontoret i Holstebro, kontakt Niels Bjerre: tlf.  60 18 51 53, mail: nib@ret-raad.dk

Om at starte som selvstændig i Ret&Råd, kontakt bestyrelsesformand Lars Fredslund på tlf.: 89 15 25 00 eller mail: lf@ret-raad.dk