Familieretsadvokat Anne Broksø, Ret&Råd København

Ret&Råd advokat Anne Broksø valgt som ny formand for Danske Familieadvokater

Danske Familieadvokater har netop valgt Ret&Råd advokat Anne Broksø som ny formand. Med valget af Anne Broksø er Danske Familieadvokater sikret en formand med en stærk personlighed og klare holdninger, som vil komme branchen til gode.

Formand for Danmarks førende privatadvokater i 5 år

Anne Broksø har en lang karriere i Ret&Råd og ikke mindst i Ret&Råds bestyrelse, hvor hun var formand i 5 år. ”Anne har været med til at gøre Ret&Råd til førende på familieretsområdet. Så det er godt set af Danske Familieadvokater, at hun med sin stærke personlighed vil kunne gavne hele branchen som formand for foreningen” udtaler advokat Lars Fredslund, bestyrelsesformand, Ret&Råd.

I spidsen for et ”Nyt Ret&Råd”

Igennem de seneste år, har Ret&Råd gennemført en lang række store projekter. Blandt andet har kæden fået en ny brugerorienteret hjemmeside, fælles IT og andre services, som alle gør det langt nemmere for eksisterende kontorer at drive forretning, men også for nye mindre advokatvirksomheder at etablere sig som selvstændige under Ret&Råd brandet.

Anne Broksø har i sin rolle som henholdsvis bestyrelsesformand og –medlem været med til at starte ”det nye Ret&Råd”, hvor hun har været med hele veje fra fastlæggelse af strategi til etablering. ”Anne er en formand med klare holdninger. De folkevalgte har brug for modspil og samspil, når de udvikler initiativer på området. Og Anne vil kunne levere begge dele”, siger Casper Hauberg Grønnegaard, advokat og direktør for Ret&Råd.

Yderligere oplysninger 

Kontakt Anne Broksø på tlf. 70 70 5015 eller mail: abr@ret-raad.dk
Få mere at vide om Anne Broksø

Læs mere om Ret&Råd Advokater København.