Ret&Råd har advokatkontorer i hele landet - find et advokatkontor i nærheden af dig

Advokatkontorer

Her finder du en oversigt over Ret&Råds kontorer.

Ret&Råd Advokater består af ca. 30 filialer med knap 150 medarbejdere fordelt over advokatkontorer i hele Danmark. Vi har specialister inden for alle privat- og erhvervsretlige områder. Vi sikrer, via brancheorienterede teams på tværs af de lokale advokatfirmaer, at du som kunde, får den bedste rådgivning.

Erfaren juridisk rådgivning og sparringspartner

Ret&Råds advokater, jurister og fuldmægtige har mange års erfaring inden for alle typer af jura. De har mulighed for at bistå, rådgive og vejlede privat- og erhvervslivet samt offentlige institutioner. Du kan aldrig vide, hvornår du har brug for juridisk rådgivning hos en advokat. Meget kan ske pludseligt, og står du i en svær situation, gælder det ofte om at få juridisk rådgivning med det samme fra en kompetent og erfaren advokat, der samtidig kan fungere som din personlige sparringspartner.

Skulle noget mod forventning alligevel gå galt i processen, er Ret&Råd omfattet af den lovpligtige ansvarsforsikring, der sikrer dig mod økonomisk tab som følge af en eventuel fejl. Hvis du mener, at der er begået en fejl eller er utilfreds med advokaten eller den juridiske rådgivning, du har modtaget fra os, så er du altid velkommen til at rette henvendelse til din advokat. Har du svært ved at tale med advokaten om problemet, er du også velkommen til at rette henvendelse til Ret&Råds sekretariat, der vil hjælpe dig videre.
 
Hvis du derudover har gode idéer, ris eller ros tager sekretariatet desuden hellere end gerne imod din henvendelse.

Kontakt Ret&Råd Sekretariatet

Ret&Råd Sekretariatet
Nørre Voldgade 16, 1.
1358 København K

Telefon: +45 69 66 30 10

E-mail: sekretariatet@ret-raad.dk