Ret&Råd Horsens

Ret&Råd Horsens v/advokat Ole Krabbe Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaards vej 4 8700 Horsens CVR: 38 05 01 76
Hold dig opdateret

Advokat i Horsens

– Direkte og professionel rådgivning til private og erhvervslivet.

Bred juridisk viden med et stort netværk

Vi er specialiserede inden for et bredt juridisk område, og som en del af Ret&Råd-kæden indgår vi i et landsdækkende netværk, som foruden sparring med kollegaer i hele landet også byder på løbende kompetencegivende efteruddannelse. Med denne stærke kædekultur i ryggen, er vi i stand til at yde en direkte og professionel rådgivning med afsæt i den enkelte kundes behov og med størst mulig lokalkendskab.

Vores erhvervsrådgivning

Gennem en målrettet erhvervsrådgivning sikrer vi, at virksomhedsejere er rustet til alle de juridiske forhold, en virksomhed kan støde på. Vi fungerer derfor ofte som virksomheders eksterne juridiske afdeling, men står også klar, hvis der er behov for ad hoc rådgivning.

Vores rådgivning til private

De færreste er forberedt på alle livets forhold. Og selvom det selvfølgelig er bedre at forebygge end at helbrede er vi hos Ret&Råd Horsens klar til at hjælpe, når det uforudsigelige sker, og der er behov for juridisk rådgivning.