Papirløst samvær

Papirløst samliv

Rene linjer i faste forhold

Hvori består forskellene mellem at være gift og at leve papirløst sammen? Ofte dukker spørgsmålet først op, når samlivet ophører, fordi parterne flytter fra hinanden, eller fordi den ene part dør.

I Ret&Råds brochure gennemgår vi de situationer i samlivet, hvor forskellene på at være gift og at leve papirløst sammen har størst betydning.

Vi ser også på, hvad I kan gøre for at være så godt forberedt som muligt i tilfælde af, at I går fra hinanden, eller én af jer dør.

Læs mere om Ægteskab og samliv

Læs også brochureren: 

Hent brochuren: Papirløst samliv

Udfyld formularen nedenfor for at hente brochuren.
Navn
*
E-mail
*
Postnummer
*
Telefon
Ægteskab
Det er så yndigt at følges ad... For langt de fleste handler det at gifte sig primært om følelser og ønsket om at være en familie.

Men der er en række praktiske og juridiske ting, som man bør tage stilling til, så man er forberedt bedst muligt, hvis en krise opstår.

Det kan f.eks. være, at den ene af jer kommer ud i økonomisk uføre eller jeres ægteskab ikke holder.
Læs mere her
Samejekontrakt

I dag er der mange mennesker, der ejer et aktiv i sameje med en eller flere andre personer. Det kan være et ugift par, der ejer et hus eller en bil sammen, det kan også være søskende eller venner, der er gået sammen om at købe et sommerhus.

Læs mere her
Samlivsophævelse
Når et forhold er slut, er der mange ting, der skal tages stilling til både omkring økonomi og børn. Der gælder ikke de samme regler for ugifte samlevende ved samlivsophør som for gifte par, der skal skilles eller separeres.
Læs mere her