Ret&Råd Kjellerupsgade

Ret&Råd Kjellerupsgade

Ret&Råd Kjellerupgade v/ Advokat Stine Morild Kulmbak Kjellerupsgade 20D 9000 Aalborg CVR: 36 36 20 22 Telefon + 45 69 66 30 23
Hold dig opdateret

Advokatkontor i Aalborg

Ret&Råd Kjellerupsgade sørger for, at du får bedst mulig rådgivning og hjælp til alt vedrørende samlivsophævelse mellem ugifte, skilsmisse, bodeling, børn og arv.

Jeg har mange års erfaring med familieretlige sager, herunder sager om ophævelse af samlivsforhold, skilsmisse, bodeling, samvær, forældremyndighed, børns bopæl og ægtepagter, ligesom jeg også har stor erfaring med testamenter og fremtidsfuldmagter.

Stor erfaring med rådgivning

Rådgivning er en stor del af min ekspertise. Jeg rådgiver dig om indgåelse af ægteskab, herunder mulighederne for at oprette en ægtepagt om særeje.

Hvis ægteskabet skal afsluttes, rådgiver jeg om vilkår for separation eller skilsmisse, herunder om du skal vælge separation eller skilsmisse. Jeg rådgiver også om bodelingen, herunder f.eks. om en bodelingsaftale, som din tidligere ægtefælle har bedt dig underskrive, ligesom jeg også udarbejder et udkast til bodelingsaftale på dine vegne.

Der kan herudover være spørgsmål om deling af pensioner, som jeg også håndterer. Desuden har jeg stor erfaring i behandlingen af bodelingssager i skifteretten.

Hjælp til Familieretshuset

Hvis der i forbindelse med en samlivsophævelse, separation eller skilsmisse er børn involveret, rådgiver jeg dig forud for et møde i Familieretshuset, sådan at du er godt klædt på til selv at gennemføre mødet. Det gælder, hvis du og den anden forælder påtænker at indgå en aftale om f.eks. samvær, hvor jeg kan hjælpe med at finde den bedste løsning for jeres børn.

Jeg har stor erfaring med sager inden for det familieretlige system, dvs. både i Familieretshuset og familieretterne (domstolene). Jeg deltager derfor også gerne sammen med dig i møder i Familieretshuset, hvis du har brug for tryghed og støtte under mødet.

Jeg har stor procedureerfaring og bistår dig derfor under en retssag om forældremyndighed, bopæl eller samvær i både familieretten og landsretten.

Herudover hjælper jeg med oprettelse af testamente, hvor rådgivningen er meget vigtig for, at der bliver oprettet nøjagtig det testamente, du ønsker. Fremtidsfuldmagter er også relevante for de fleste, hvor rådgivningen på samme måde er i højsædet.

Det er vigtigt for mig at forstå dine behov for at kunne varetage dine interesser bedst muligt i den situation, du er i lige nu og her. Jeg sørger for kompetent rådgivning og bistand under hele forløbet.

Jeg er en del af kontorfællesskabet Ret&Råd København, hvor vi er et team på 8 familieretsadvokater og vi betragter os som eksperter på området.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller behov for bistand i øvrigt.

Specialer:

  • Forældremyndighed
  • Bopæl og samvær
  • Skilsmisse og bodelinger
  • Samlivsophævelser mellem ugifte
  • Testamente
  • Fremtidsfuldmagt
  • Ægtepagter