Re&Råd Holstebro Ret&Råd Holstebro

Ret&Råd Holstebro

v/ Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre Lille Østergade 2, 1. sal 7500 Holstebro

E-mail: holstebro@ret-raad.dk Telefon: +45 97 95 18 33

Kontorinformation

Advokater i Holstebro, der er til at forstå

Juridisk rådgivning kan for nogle være som at begive sig ind i en jungle af uforståelige paragraffer og kompliceret jurasprog. Men sådan behøver det ikke at være.
Selvom vi er jurister, kan vi faktisk tale et sprog, som vores kunder forstår.

Kontakt os på 97 95 18 33 eller holstebro@ret-raad.dk 

Vi arbejder med hver vores specialeområder, og dækker tilsammen de fleste områder, som private og erhvervsdrivende har brug for.
Nedenfor kan du læse om nogle af de områder, som vi arbejder med og finde den advokat, der er bedst til netop din sag.

Ret&Råd Holstebro har eksisteret siden 1. januar 2016 og er en del af Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre, som har haft advokat kontor i Hurup i mere end 30 år. Advokatkontoret i Holstebro blev etableret med henblik på at være tættere på kunderne i lokalområdet og for at tilbyde nye kunder i Holstebro og omegn en lokal advokat i Holstebro med samme professionalisme, som vi i over 30 år har tilbudt kunder i Sydthy, Thyholm, Nordthy og på Mors fra Advokatkontorerne i Hurup Thy og Nykøbing Mors.

Til Ret&Råd Hurup-Thy

Ret&Råd Holstebro består af 3 advokater, som alle har tilknytning til advokatkontoret både i Hurup og Holstebro. På den måde sikrer vi, at vi kan tilbyde alle vores kunder en højt kvalificeret advokatbistand, som bygger på Hurup-kontorets 30 års erfaring kombineret med yngre kræfters tilgang til de digitale værktøjer, der hjælper til at advokaterne er tilgængelige i et langt større omfang, end det tidligere har været muligt.

Grundideen bag advokatkontoret i Holstebro er forståelsen for kundernes behov. Og med en god kombination af stor erfaring og yngre kræfter, er vores kunder sikre på, at vi forstår deres behov, uanset om der er behov for advokatrådgivning i forbindelse med et testamente, et generationsskifte, køb af hus eller noget helt fjerde.

Advokatkontoret har ingen strikse åbningstider, og folk er altid velkomne til at ringe til kontorets advokater, hvis de har brug for det. 
Advokaterne er let tilgængelige og fleksible og holder gerne møder aften og weekend, når det passer kunden - på advokatkontoret i Holstebro eller hjemme hos kunden. Det bestemmer kunden.

Forsikningsinformation: Tryg, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

Hurtig og kompetent hjælp

Jeg kontaktede Niels Bjerre, da jeg ud af det blå havde fået en regning fra et mobilselskab. Niels hjalp med at sende selskabet et brev, og det endte med at selskabet trak sagen tilbage.

Jeg er meget tilfreds med den hjælp, som jeg fik af Niels.

Karl-Heinz Kasch
En advokat der taler, så man forstår det!

Vi har fået hjælp af advokat Niels Bjerre i forbindelse med køb af vores hus, og har været meget tilfredse med den behandling, som vi har modtaget.
Vi synes, at vi blev mødt af en advokat, der gav sig tid til at se på alle sagens mange dokumenter og forklare os på ”dansk”, hvad de betød for os i vores situation.

Michael MeldgaardI trygge hænder med Niels Bjerre

Vi her brugt Ret&Råd ved Niels Bjerre i forbindelse med udarbejdelse af testamente.  Vi oplevede i den forbindelse en god og kompetent rådgivning med en imødekommende advokat, hvor juraen blev forklaret på en forståelig og ukompliceret måde. Vi kan varmt anbefale Ret&Råd/Niels Bjerre, da vi har følt os i trygge hænder.

Per Larsen og Mette SørensenFamilie og dødsfald

Jeg hjælper dig med bodeling, hvis du skal separeres eller skilles og med samvær og bopæl, når du har mindreårige børn. Jeg hjælper også gerne med at lave et testamente eller en ægtepagt. I dødsboer hjælper jeg fra start til slut med udarbejdelse af boopgørelser og andet i forbindelse med dødsfald.

Kontakt mig for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 60 18 51 53 eller på mail

Send en mail til Niels

Skal du købe en udlejningsejendom?

Uanset om ejendommen er med bolig og/eller erhvervslejemål, så rådgiver vi dig.

Kontakt os for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 97 95 18 33 eller på mail

Send os en mail

Har du en stor og uoverskuelig gæld?

Så kan jeg i mange tilfælde hjælpe dig med at få et overblik over din økonomi og med at lave ordninger med dine kreditorer.

Kontakt mig for en indledende og uforpligtende samtale om min gældsrådgivning på tlf.: 97 95 18 33 eller på mail

Send en mail til Jeppe

Har du været ude for en ulykke?

Hvis du har været involveret i en ulykke, hvor du er kommet til skade, så hjælper jeg dig gerne med at skaffe dig den rigtige erstatning.

Kontakt mig for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 60 18 51 53 eller på mail

Send en mail til Niels

Er du lejer eller udlejer? 

Vi rådgiver omkring boliglejemål og erhvervslejemål og hjælper også med at udarbejde såvel boliglejekontrakter som erhvervslejekontrakter.

Kontakt os for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 97 95 18 33 eller på mail

Send os en mail

Bistandsadvokat

Har du været udsat for en forbrydelse, har du i mange tilfælde ret til at få en gratis bistandsadvokat der kan hjælpe dig i sagen med at opgøre dit erstatningskrav og i det hele taget varetage dine interesser under sagen. 

Kontakt mig for en indledende og uforpligtende samtale om dine muligheder for at få hjælp på tlf.: 97 95 18 33 eller på mail

Send en mail til Jeppe

Skal du købe bolig?

Vi hjælper dig med at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter. Har du brug for hjælp til at udarbejde skøde og refusionsopgørelse, klarer vi også det. vi sikrer dig en uafhængig rådgivning og tryghed i forbindelse med din bolighandel.

Kontakt os for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 97 95 18 33 eller på mail

Send os en mail