Stort nordsjællandsk advokatkontor indtræder i Ret&Råd Advokater

Thomas og Lars VQ

Med VQ Advokaters indtræden i Ret&Råd Advokater udvides kæden geografisk til at dække hele Nordsjælland. Det Hillerød-baserede advokatfirma er i vækst og udvider via samarbejdet deres position inden for erhvervsjura og ejendomsadministration. Her partner og bestyrelsesformand VQ Advokater, Thomas Vang Christensen, og bestyrelsesformand Ret&Råd Advokater, Lars Fredslund.

Første januar 2023 indtræder VQ Advokater i Ret&Råd-kæden af selvstændige advokatkontorer. De opererer fortsat fra Hillerød, men dækker fremadrettet i Ret&Råd-kæden hele Nordsjælland med et erhvervscenter og en afdeling for ejendomsadministration.

”Vi glæder os meget til at blive en del af Ret&Råd. Virksomheden får navnene Ret&Råd Hillerød og Ret&Råd Nordsjælland, og vi stadfæster vores position som en regional advokatvirksomhed. Desuden har vi lagt afgørende vægt på at få status af et erhvervscenter, hvilket synliggør vores erhvervsretlige status i området. Vi introducerer også Ret&Råd Ejendomsadministration baseret på vores store forretning på det felt,” siger partner og bestyrelsesformand Thomas Vang Christensen.

Ret&Råd og VQ Advokater er i fuld gang med at forberede kontorets indtræden i Ret&Råd-kæden. Det drejer sig om IT-setup, hjemmeside, marketing og deltagelse i konferencer, hvor de møder deres nye kolleger fra hele landet. Bestyrelsesformand i Ret&Råd, advokat Lars Fredslund, er begejstret over at få nye kompetencer i kæden:

”For Ret&Råd-kæden handler det om at få en endnu bedre geografisk udbredelse. Det vil sige, at vi nu kommer til at dække flere retskredse. Når vi bliver flere, bliver vi stærkere” siger han og fortsætter:

”Vi får nu et helt nyt speciale i vores forretning, da vi ikke tidligere har haft ejendomsadministration og skatterådgivning, som er blandt VQ’s specialer, og derved får vi flere farver på paletten. Det er en stor fordel, at vi kan tilbyde vores kunder flere produkter, så det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

Erfaring fra kædesamarbejdet tidligere

Thomas Vang Christensen har i lighed med sine kolleger Susanne Landbo Quedens, Phillipp Quedens, Morten Kaas Vinther, Carsten Bo Løjborg og Daniel Hesner Grøndal erfaring fra kædearbejde tidligere. De kender til fordelen ved at være en del af et fællesskab som f.eks. faglig sparring:

I en tid med stigende krav og regler er det naturligt at søge samarbejde med andre advokatvirksomheder, så vi sammen står bedre rustet i fremtiden. Vi har vækst og håber, vi med nye, gode kollegaer vil kunne understøtte denne udvikling endnu mere, bl.a. ved fælles markedsføring, compliance og administration på nogle områder. Vi har selvfølgelig også lagt vægt på, at Ret&Råd er et stærkt brand, som ydermere er meget respekteret og anerkendt,” siger Thomas Vang Christensen.

VQ Advokater påbegynder nu samarbejdet med Ret&Råd og indtræder som medlem den 1. januar 2023.

Bestyrelsen i Ret&Råd Advokater samt ledelsen af VQ Advokater.
Fra venstre partner og bestyrelsesformand VQ Advokater Thomas Vang Christensen, Advokat Stine Morild Kulmbak, direktør i VQ Advokater Daniel Hesner Grøndal, advokat Elin L. Andersen, bestyrelsesformand Ret&Råd Advokater Lars Fredslund, advokat Jeppe Ravn Hattens Jensen, advokat Mads Sommerlund, sekretariatsleder i Ret&Råd Advokater Mette Vestergård.

Kontaktpersoner

Partner og bestyrelsesformand VQ Advokater Thomas Vang Christensen
Mail: tc@vqa.dk
Telefon: +45 22 18 74 44

Bestyrelsesformand Ret&Råd Advokater Lars Fredslund
Mail: lf@ret-raad.dk
Telefon: +45 89 15 25 17

Hvem er vi?
Læs mere om VQ advokater
VQ Advokater er en advokatvirksomhed med 27 medarbejdere, heraf seks indehavere og to fuldmægtige, som betjener deres mange kunder fra udgangspunktet i Hillerød. Advokatfirmaet er full-service med mange specialer, som håndterer alle erhvervs- og privatretlige opgaver for deres kunder.

Desuden dækker de specialerne skatterådgivning, virksomhedsudvikling, ledelsessparring, og de har en særlig afdeling, der betjener ejendomsadministrationskunder.
Hvem er vi?
Læs mere om Ret&Råd Advokater
Ret&Råd Advokater er en kæde af advokatvirksomheder, der hver især er selvstændige og økonomisk uafhængige juridiske enheder fordelt over hele landet. Til sammen er de over 60 advokater fordelt på 20 kontorer samt andre lokale mødefaciliteter. Kontorerne dækker hver især én eller flere selvstændige CVR-numre afhængig af, om de er organiseret som selskaber eller som kontorfællesskaber. 

Som medlem af kæden deler man it, paradigma-samling, marketing og delvis administration. Desuden deltager man som medlem i årlige konferencer med faglig sparring og udvikling. Det gælder både juridiske kompetencer og forretningsudvikling.

Har du spørgsmål til artiklens forfatter?

Felter med * skal udfyldes.

"*" indicates required fields

Name
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.