Familierådgivning med udgangspunkt i jer af en familieadvokat!

Hos Ret&Råd er du sikret en høj professionel og ikke mindst personlig familierådgivning af en familieadvokat. Familieadvokaten hos Ret&Råd lægger nemlig stor vægt på, at yde familierådgivning, som tager udgangspunkt i netop jeres families situation. 

På siderne her finder du oplysninger om:

Skilsmisse

Heldigvis er der ikke mange af os, der oplever en skilsmisse flere gange. Derfor kan man have mange spørgsmål og generel usikkerhed, når man må se i øjnene, at ægteskabet er slut. En skilsmisseadvokat kan rådgive og bistå dig/jer med at få styr på det hele.

Læs mere om skilsmisse og skilsmisseadvokat her
Børn & samvær
Før i tiden blev mænd og kvinder gift, fik børn og levede sammen til døden skilte dem. I dag får vi børn, lever sammen, bliver gift, bliver skilt - og måske flere gange. Ofte må man derfor forholde sig mere formelt til, hvordan man vil håndtere sit forældreskab - ikke mindst, hvis man ikke lever sammen med barnets anden forælder.
Læs mere her
Ugifte samlevende

Når I vælger at bo sammen, hvad enten I er gift eller ej, så er det en god idé at sætte sig ind i, hvad fælles store beslutning kan få af juridisk betydning.

Læs mere her
Tilmeld nyhedsbrev

Bliv tilmeldt Ret&Råds nyhedsbrev og få gode råd direkte i din indbakke hver måned.

Læs Ret&Råd advokaters persondatapolitik her.

Tilmeld nyhedsbrev

Artikler relateret til ægteskab og samliv

Nyt system til skilsmissesager med børn

Med det nye familieretlige system, er det primære fokus på barnets bedste. Det nye system blev vedtaget af Folketinget i december 2018, og træder i kraft den 1. april 2019.
Af Lene Astrup Treffer Advokat

Skal din ægteskabssag eller børnesag i Familieretten?

Den 1. april 2019 er Statsforvaltningen fortid og vi kan i stedet se frem til et Familieretshus og en Familieretsdomstol - Familieretten. Hvordan bliver det afgjort, hvor din sag om skilsmisse eller samvær ender?
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

Tvungen refleksionsperiode på 3 måneder, hvis I skal skilles? Ja, hvis I har fælles børn under 18 år.

Pr. 1. april 2019 skal ægtefæller med fælles børn under 18 år fremover have en tvungen refleksionsperiode på 3 måneder og gennemgå et obligatorisk digitalt læringsforløb, hvis man vil skilles direkte uden at være separeret først. Formålet er at sikre, at man får tænkt sig godt om og har tid til at finde ud af forholdene omkring børnene, inden en skilsmisse træder i kraft.
Af Helle Haxgart 3. års advokatfuldmægtig

Find advokat med speciale i ægteskab og samliv

Find hurtigt og nemt din lokale privatadvokat,
der kan hjælpe med rådgivning inden for ægteskab og samliv.
Find advokat