Juridisk rådgivning med udgangspunkt i jeres familieforhold

Med en familieadvokat fra Ret&Råd er du sikret professionel og personlig rådgivning. Advokaterne hos Ret&Råd lægger vægt på at yde juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i netop jeres familie og private forhold. 

Læs mere om:

Familieretshuset

Alle skilsmissesager med børn under 18 år skal gennem Familieretshuset.

Når du henvender dig til Familieretshuset med en skilsmisse- eller børnesag, bliver din sag vurderet og herefter placeret på et rødt, gult eller grønt sagsspor. 

Samtidig bliver der indhentet væsentlige oplysninger, og du skal besvare betydningsfulde spørgsmål, der danner grundlag for resten af dit sagsforløb.

Det er derfor vigtigt, at du er grundigt forberedt på dine relevante sagsoplysninger, og at du søger rådgivning så tidligt i dit forløb som muligt.

Læs mere om skilsmisse her

Find advokat med speciale i ægteskab og samliv

Find hurtigt og nemt din lokale privatadvokat,
der kan hjælpe med rådgivning inden for ægteskab og samliv.
Find advokat
Børn & samvær
Før i tiden blev mænd og kvinder gift, fik børn og levede sammen til døden skilte dem. I dag får vi børn, lever sammen, bliver gift, bliver skilt - og måske flere gange. Ofte må man derfor forholde sig mere formelt til, hvordan man vil håndtere sit forældreskab - ikke mindst, hvis man ikke lever sammen med barnets anden forælder.
Læs mere her
Ugifte samlevende

Når I vælger at bo sammen, hvad enten I er gift eller ej, så er det en god idé at sætte sig ind i, hvad fælles store beslutning kan få af juridisk betydning.

Læs mere her
Tilmeld nyhedsbrev

Bliv tilmeldt Ret&Råds nyhedsbrev og få gode råd direkte i din indbakke hver måned.

Læs Ret&Råd advokaters persondatapolitik her.

Tilmeld nyhedsbrev

Artikler relateret til ægteskab og samliv

Ny højesteretsdom om adoption ved brug af rugemor - Pas på!

Højesterets dom af 16. november 2020 afgør, at en dansk mor kunne ikke adoptere, fordi det ikke kunne udelukkes, at hun havde betalt den udenlandske rugemor.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Bodeling ved vielse i udlandet

Hvis I blev viet i udlandet, kan I møde udfordringer ved skilsmisse. For hvordan deler man boet, hvis ægteskabet er indgået uden for Danmark?
Af Susan Sørensen Advokat (H)

Værdiansættelse af virksomhed ved separation eller skilsmisse

Det er ikke helt enkelt at sætte værdi på en virksomhed, og bodelingen kan skabe uenigheder, hvis ikke man er bevidst om værdiansættelsesmetoden. Med andre ord kan handelsværdien falde forskellige ud afhængigt af måden, man værdiansætter. En ægtepagt kan være løsningen.
Af Annemette Larsen Advokat (L)