Seneste blogindlæg

Gældssaneringsbudget

Østre Landsret har i en sag bestemt, at udgifter til nødvendig transport i visse tilfælde kan medtages i gældssaneringsbudget uden fradrag, også selv om ansøgeren ikke opfyldte betingelserne for støtte til bil efter servicelovens § 114.
Af Kristine Schmidt Usterud Advokat (H)

Hvordan forholder jeg mig hvis naboens hund konstant gør?

Udgangspunktet er naturligvis, at din nabo skal sørge for, at hunden er aktiveret og ikke larmer – gør naboens hund alligevel og der ikke er tale om ganske kortvarige hændelser, er det dit lokale politi du skal rette henvendelse til, hvis du ikke kan komme i dialog med naboen.
Af Claus Witt Advokat (H)

Hvornår er det bedst at generationsskifte min virksomhed?

Du kan vælge at generationsskifte din virksomhed mens du stadig er i live eller du kan blot lade den overdrage ved din død. Uanset hvilken løsning du vælger, bør du sætte dig godt ind i de skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser for at undgå ubehagelige overraskelser.
Af Anne Broksø Advokat (H)

Fremtidsfuldmagter

Pr. 1. september bliver det muligt at lave fremtidsfuldmagter. Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

Tilmeld Nyhedsbrev

Modtag Ret&Råds nyhedsbreve, og få gode råd direkte i din indbakke hver måned.