Seneste artikler

Konventionalbod – krav på betaling uden dokumenteret økonomisk tab

En bestemmelse om konventionalbod i kontrakter kan forpligte dig til at betale penge til din kontraktpart - selv i de tilfælde hvor din kontraktpart ikke kan bevise et egentligt økonomisk tab.
Af Dorthe Sommerlund Advokatfuldmægtig

Hvornår kan jeg bruge et indbotestamente?

Når du skal fordele sædvanligt indbo, kan du bestemme, hvem der skal arve det, ved at skrive et indbotestemente. Det kræver blot en skriftlig erklæring fra dig, der er underskrevet og dateret. Men de regler gælder dog ikke for alle typer indbo.
Af Annemette Larsen Advokat (L)

Stramninger for særligt grove forbryderes afsoning

Livstids- og forvaringsdømte kan se frem til at få skrappere vilkår i fængslet, når Regeringen som ventet snart får vedtaget en ny lovpakke på området. Den nye lov vil tage større hensyn til retsfølelsen i befolkningen. De indsattes kommunikation med omverdenen bliver blandt andet indskrænket, ligesom de også får mindre udgang.
Af Mikkel Holm Nielsen Advokat (H)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.