Seneste artikler

Nye retsafgifter fra d. 1. oktober 2021 – hvad betyder ændringerne?

Den 1. oktober 2021 trådte en ny lov om retsafgifter i kraft. Få overblik over, hvad formålet med lovændringen er, og hvilken betydning ændringerne får.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Skal din virksomhed være særeje?

For ægtefæller gælder det, at alt, du ejer, skal indgå i delingen ved en evt. skilsmisse. Det gælder også en virksomhed, som du ejer alene, og som du måske har opbygget både før og efter, du blev gift. Hvis du ikke vil dele virksomheden i tilfælde af skilsmisse, skal du sørge for en særejeægtepagt.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

Sådan forløber civile retssager

Tv-serier og film om retssager har tit ubehagelige forløb fyldt med drama, men virkeligheden er for det meste mere positiv. Hvad foregår der egentlig i en civil retssag? Læs med her.
Af Tina Møller Advokat

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.