Seneste artikler

7 gode råd til sikring af privatøkonomien, når coronakrisen truer virksomheden

Hvordan skal du forholde dig, hvis coronakrisen presser både virksomheden såvel som privatøkonomien? Her er 7 gode råd.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

Overvej en mediator – en hjælp i en svær tid

Hvis du og din samlever eller ægtefælle har besluttet at gå fra hinanden, er det værd at overveje, om I med fordel kan benytte mediation til at løse jeres spørgsmål. I denne vanskelige tid er der mere end nogensinde behov for hjælp, så konflikter ikke vokser sig større, når alle parter er usædvanligt pressede.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

Coronaens betydning for samværsforældrene

Coronavirus stiller krav også krav til samværsforældrene, der selvfølgelig også skal følge sundhedsmyndighedernes anvisninger. Hvis samværet aflyses, kan du have ret til erstatningssamvær, men det afgørende er, at din aftale er udformet korrekt.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter
}

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.