Seneste artikler

Kan man overdrage fast ejendom til sine nærtstående på favorable vilkår?

Hvilke regler gælder for overdragelse af fast ejendom - gælder reglen om værdiansættelse til 15% under den offentlige vurdering fortsat?
Af Dorte Bytoft Advokat (L)

Ligedeling af børne- og ungeydelsen

Fra 1. januar 2022 er reglerne for udbetaling af børne- og ungeydelsen ændret. Fremover deles ydelsen ligeligt, når forældre har fælles forældremyndighed.
Af Helle Haxgart Advokat

4 tips, når du skal købe nyt typehus

Går du med drømmen om at få bygget nyt typehus, skal du sørge for at forberede dig grundigt med den rette juridiske rådgivning, så du ikke ender med bekymringer, søvnløse nætter og tomme lommer.
Af Lars Thurø Møller Advokat (L)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.