Seneste artikler

Et uskiftet bo kan misbruges

Når din ægtefælle afgår ved døden, skal du overveje, om du ønsker at skifte boet eller, om du vil sidde i uskiftet bo. Men pas på, for der gælder regler om misbrug af boet.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Kan det overhovedet lykkedes, at få førtidspension, når man er under 40 år?

Ifølge Lov om social pension kan personer i alderen fra 18 til 39 år tilkendes førtidspension, hvis det er dokumenteret, eller det på grund af særlige forhold er helt åbenbart, at arbejdsevnen ikke kan forbedres. Så svaret er ja.
Af Tina Møller Advokat

Tvungen delt bopæl – hvordan går det med det?

De nye regler i forældreansvarsloven fra 1. april 2019 om tvungen delt bopæl giver nye muligheder og nye udfordringer. Tvungen delt bopæl betyder, at begge forældre betragtes som bopælsforældre i de første 3 måneder efter forældrenes samlivsophævelse, hvis der er uenighed om barnets fremtidige bopæl.
Af Helle Haxgart Advokat

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter
}

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.