Seneste artikler

Legepladser og grundejerforeninger

Grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger opretter ofte legepladser på deres fællesarealer. Der gælder særlige krav til legepladsernes indretning, som er skærpede hvis de må anses for offentlige legepladser.
Af Jens Hessel Advokat (H)

Landsretsdom: Deling af pension ved ægtepagt kan også gælde livrente

Ifølge ægtefælleloven kan man ved at oprette en ægtepagt aftale deling af alders-, kapital- eller ratepensioner. Det gælder dog normalt ikke deling af livrenter. Men Østre Landsret afsagde den 28. januar 2020 en dom, hvor man konkret accepterede en aftalt ligedeling af en livrente.
Af Lene Astrup Treffer Advokat (H)

Køb af nyopført hus – undgå overraskelser med rettidig omhu

I et boligmarked, der nærmer sig rødglødende temperaturer og hvor nogle boligøkonomer spår, at der er en ny boligboble på vej, er der både private projektudviklere og etablerede typehusfirmaer, der bidrager til at skaffe flere boliger på markedet. Det gør de ved at købe et stykke jord, udarbejde lokalplan, lade området byggemodne, og lader huse opføre med henblik på videresalg.
Af Lars Thurø Møller Advokat (L)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.