Seneste artikler

Hvad var det nu, delt bopæl gik ud på?

I snart 2 år har det været muligt for forældre at aftale, at deres barn skal have delt bopæl, som betyder, at begge forældre bliver bopælsforældre. En af tankerne bag ordningen har været at give forældrene en oplevelse af ligestilling, hvorfor den kan være ganske attraktiv for mange. Imidlertid er der flere udfordringer og opmærksomhedspunkter, hvis man vil indgå en aftale om delt bopæl.
Af Stine Morild Kulmbak Advokat (L)

Hvad er ungdomskriminalitetsnævnet?

Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelser om kriminalitet begået af børn og unge. Det kan pålægge de unge af deltage i konfliktmægling eller rydde op, hvis de har begået hærværk. Nævnet tilbyder gratis advokatbistand.
Af Per Justesen Advokat (L)

Hæfter du, når en anden, f.eks. din samlever, bruger dit NemID?

Højesteret har netop afsagt dom i en sag, hvor en mand brugte sin samlever NemID til at optage lån i banken uden hendes vidende.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.