Seneste artikler

Hvad skal du tåle som medarbejder – og hvad kan du sige 'nej tak' til?

Medarbejdere forventes i højere og højere grad at udvise stor fleksibilitet i forhold til udførelsen af arbejdet. Men hvordan er reglerne for ændringer af ansættelsesvilkår egentlig?
Af Dorthe Westerdahl Advokat (L)

Har I brug for konfliktmægling til fordeling af arven?

En arvesag handler ikke kun om penge og paragraffer. Det handler ofte også om følelser. Arvingernes tidligere indbyrdes forhold har stor betydning for håndteringen af alle de spørgsmål, der opstår i forbindelse med dødsbobehandlingen. Tit bliver familiemedlemmer overrasket over hinandens reaktioner, og det kan give behov for konfliktmægling.
Af Henriette Houmann-Hammer Advokat

Kan en verserende sag ved retten med fordel løses ved retsmægling?

Selvom du er repræsenteret ved advokat i sagen, og uanset at der har været udvekslet processkrifter parterne imellem, kan det faktisk godt være, at den egentlige årsag til selve konflikten ikke er belyst. Her kan retsmægleren komme på banen.
Af Jacob Bartholin Holm Advokat (H)

Fremtidsfuldmagter

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på, hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt, og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.