Seneste artikler

Hvad med pensionen når jeg flytter til Spanien?

Mange klienter er i tvivl om hvad der sker med pensionerne fra Danmark, hvis de flytter til Spanien.
Af Carme Pérez Cot Abogada (spansk advokat)

Faste udgifter til din feriebolig i Spanien

Mange af vores kunder spørger, hvad det koster at have fast ejendom i Spanien, og nogle virker lidt bekymrede over, om det vil være en for dyr fornøjelse at have sin egen bolig under sydens sol.
Af Carme Pérez Cot Abogada (spansk advokat)

Tidligere PET chef idømt 4 måneders ubetinget fængsel for udtalelser i bogen: 7 år for PET. Udbyttet ved bogsalget blev konfiskeret i den historiske dom

Dommen er uden sidestykke i dansk retshistorie. Tiltalte dømmes for udbredelse af oplysninger, der allerede har været fremme i medier og i offentligheden.
Af Steen Petersen Advokat (H)

Fremtidsfuldmagter

Pr. 1. september bliver det muligt at lave fremtidsfuldmagter. Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.