Seneste artikler

Hvem arver mig?

Hvis man ikke har ægtefælle eller børn, er mange er i tvivl om, hvem der så arver.
Af Elin L. Andersen Advokat (H)

Arbejdsmarkedspension og ændringer

Højesteret har endnu ikke taget stilling til spørgsmålet om ændringer i arbejdsmarkedspensioner for allerede indbetalte pensionsbidrag og fx afskaffelse af visse dækninger.
Af Steen Petersen Advokat (H)

Børn og bopæl – kan jeg bare flytte mit barns adresse?

Barnets bopæl er ofte noget af det sværeste at blive enige om, når man går fra hinanden. Og hvad hvis man på et tidspunkt gerne vil flytte barnets adresse? Der er mange ting, du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil flytte barnets bopæl og adresse – både når I skal flytte fra hinanden eller hvis du ønsker at flytte barnets adresse senere hen.
Af Helle Haxgart 3. års advokatfuldmægtig

Fremtidsfuldmagter

Pr. 1. september bliver det muligt at lave fremtidsfuldmagter. Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært indenfor områder som ægteskab og samliv, bolig, testamente og arv, erstatning, retssag, strafferet. ansættelse og arbejde, gæld, lån og fuldmagter at en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.