Seneste artikler

Arver man gæld?

Som udgangspunkt hæfter man ikke for afdødes gæld, men du skal være opmærksom på, at der er situationer, hvor du kan risikere det.
Af Cathrine Hesse N. Jensen Advokatfuldmægtig

Politiet retter henvendelse – hvad bør du gøre?

Heldigvis oplever de fleste af os ikke, at politiet kontakter os. Men hvad skal du, eller folk du kender, gøre, hvis det sker? Det første og vigtigste er selvfølgelig at finde ud af, hvad sagen drejer sig om.
Af Mikkel Holm Nielsen Advokat (H)

Udlejere og lejere har stadig mange uenigheder

Vi ser stadig mange uenigheder om vilkårene og fortolkningerne af indgåede lejekontrakter, selvom leje af fast ejendom er meget reguleret i henholdsvis erhvervslejeloven og lejeloven. De typiske uenigheder er naturligvis omkring istandsættelsesudgifter ved fraflytning, men også om Opsigelsesvilkår og bindingsperiode, pligter i form af vedligeholdelse og betaling under lejeforholdet
Af Lars Ole Jensen Advokat

Fremtidsfuldmagter

Pr. 1. september bliver det muligt at lave fremtidsfuldmagter. Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage vare på din økonomi og andre forhold, hvis du en dag bliver ramt af demens eller på anden vis mentalt svækket. Bliv klogere på hvordan du opretter en fremtidsfuldmagt og hvad det i det hele taget er.

Bliv klogere på fremtidsfuldmagter

En advokat og jurist hos Ret&Råd

En advokat og jurist hos Ret&Råd kan være behjælpelig med udfordringer af enhver juridisk art. For private er det primært rådgivning af en familieadvokat, boligadvokat, advokat om testamente, advokat om arv, advokat om erstatning, advokat til retssag, ansættelseskontrakt, fremtidsfuldmagt af en advokat og jurist fra Ret&Råd kan hjælpe. Klik rundt her på vores site for at læs om de forskellige områder. Du kan også læse nogle af vores mange juridiske artikler her. Endelig, så kan du finde en advokat her.