Sådan bliver du medlem

Det er ganske enkelt at starte egen virksomhed under Ret&Råd. Vi har udviklet et tekniske set-up, som vi kalder plug-and-play løsning. Det betyder, at vi kan have dig etableret under Ret&Råd inden for fire uger. Der er naturligvis flere ting, du skal være opmærksom på, inden du bliver medlem hos os, og vi står parat til at svare på alle dine spørgsmål. Kontakt sekretariatsleder Mette Vestergård på E-mail: mve@ret-raad.dk, +45 25 75 22 88 eller formand for bestyrelsen Lars Fredslund på E-mail: lf@ret-raad.dk, +45 89 15 25 00.

Hvad koster det?

Introduktionspris for medlemskab:

Der vil være en række omkostninger forbundet med at starte egen virksomhed eller skrifte identitet på eksisterende virksomhed. Det ved vi, og derfor får du de første to års medlemskab af Ret&Råd til en attraktiv introduktionspris. Selvfølgelig fordi vi regner med, at du bliver i kæden i mange år.

Prisen det første år er 5.000 kr. pr. måned for én advokat og 3.000 kr. ekstra pr. yderligere advokat(er).

Prisen det andet år er 8.000 kr. pr. måned for én advokat og 3.000 kr. ekstra pr. yderligere advokat(er)

Lad os sende dig et samlet tilbud, der tager udgangspunkt i netop din forretning. Her vil vi også vise, hvad prisen for medlemskab vil være det 3. år. Det er jo ikke uvæsentligt.

Har du spørgsmål til medlemskab, så ring eller skriv gerne til Lars Fredslund, formand eller Mette Vestergård, sekretariatsleder.