Count Down-event

I anledning af det nye samarbejde mellem Ret&Råd Slagelse og Friis Solutions inviterer advokat og persondataekspert Malene Løkkegaard og persondataanalytiker Carina Svanberg alle interesserede til åbent hus onsdag d. 16. maj kl. 16.00 hos Ret&Råd Slagelse

Her på falderebet, inden persondataforordningen træder i kraft, holdes et kort oplæg, hvor du som virksomhedsejer eller persondataansvarlig får indblik i:

  • Hvad er persondataforordningen - kort fortalt
  • Hvad er første skridt for at efterleve forordningens regler?
  • Hvordan kommer du i mål?
  • At den bedste og billigste løsning sker gennem samarbejde
Der vil efterfølgende være mulighed for fri snak med andre interesserede og med Malene Løkkegaard og Carina Svanberg.

GDPR-samarbejde med zoom

"Samarbejdet giver god mening, da kunden får en tovholder, der zoomer ud og giver overblik over, hvilke persondata kunden håndterer, hvor kunden opbevarer persondata - nu og på sigt - og til hvilket formål kunden behandler persondata. På den måde får kunden nemlig overblik over sine udfordringer i forhold til forordningens skærpede krav. Og kunden får ligeledes en persondataekspert, der zoomer helt ind og ser på uoverensstemmelserne mellem kundens behandling af persondata og selve forordningen” siger Carina Svanberg.

Når hullerne skal lukkes

Til at lukke hullerne udarbejder Malene Løkkegaard de retslige dokumenter, og Carina Svanberg hjælper med at konkretisere og opdele de enkelte opgaver, så kunden ved, hvem der tager sig af de enkelte opgaver og hvornår.
”Netop fordi vi kender vores individuelle kompetencer, kan vi give kunden den bedste og billigste løsning. Det synes vi er god rådgivning", siger Malene Løkkegaard. Og med pakkeløsninger fra 10.000 kr. excl. moms er der handling bag ordene hos de to kvinder.

Arrangementet afholdes Hos Ret&Råd Slagelse på Ndr. Ringgade 70A, 1. sal, 4200 Slagelse, onsdag d. 16. maj kl. 16-17:30. Tilmelding efter først til mølle-princippet senest d. 14. maj 2018 på mail til en af nedenstående kontaktpersoner:

Carina Svanberg: 2980 2856, carina@friissolutions.dk

Malene Løkkegaard: 5143 0306, mlo@ret-raad.dk