Ret&Råd Advokat Tina Møller Ret&Råd Advokat Tina Møller

Tina Møller

Advokat


Ret&Råd Advokater Djursland
Østergade 2B
8500 Grenaa
+45 70 27 84 84
Ret&Råd Advokater Djursland - Rønde Afdelingen i Rønde
Nauhøjvej 19
8410 Rønde
+45 70 27 84 84

E-mail: tm@ret-raad.dk Mobil: +45 61 67 84 10

Faglig profil:

Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus universitet i 2013 og blev ansat som advokatfuldmægtig hos Ret&Råd Djursland i maj 2014.

Jeg beskæftiger mig primært med privatret, herunder særligt familieret, personskader og mangler ved fast ejendom.
Det er vigtigt for mig, at der er tillid mellem advokat og klient; og jeg sætter altid en ære i at kombinere juraen med sund fornuft.

For mig er det vigtigste, at finde frem til den bedste løsning for klienten og jeg bruger derfor den nødvendige tid på at undersøge dine behov, således jeg kan yde den bedste rådgivning.

Er du blevet i tvivl om din retsstilling, er du altid velkommen til at ringe til mig og få en gratis og uforpligtende snak.

Mine seneste artikler

Hvilke rettigheder har jeg, når jeg er gravid og skal på barsel?

Alle forældre med lovligt ophold i Danmark har ret til fravær efter barselsloven og er berettiget til barselsdagpenge, såfremt de opfylder beskæftigelseskravet.
Af Tina Møller Advokat

Sikring af personskadeerstatninger ved skilsmisse eller separation

Godtgørelse for varigt mén, erstatning for erhvervsevnetab, erstatning for tab af forsørger samt svie- og smertegodtgørelse, der udbetales sammen med godtgørelsen for varigt mén og/eller erstatningen for erhvervsevnetab kan kreditorbeskyttes.
Af Tina Møller Advokat

Hegn og hegnsyn

Hvad enten der er tale om fælleshegn eller eget hegn (hegn på egen grund langs skellinjen), er der en række hensyn, man skal tage til ejeren af den tilstødende ejendom.
Af Tina Møller Advokat