Boligadvokat

Køb af bolig i Randers

Skal du købe hus, lejlighed eller rækkehus? Uanset om du køber en ejerbolig eller en andelsbolig, er det formentlig en af de største økonomiske dispositioner i dit liv. Vores boligadvokater rådgiver om fx jordbundsforhold, miljøforhold, servitutter, lokalplaner, bygningers lovlighed, tilstandsrapporten og tilbud om ejerskifteforsikring og alternativer hertil, usædvanlige finansieringsforhold, ejendommens prisniveau mv. Advokaterne udarbejder evt. supplerende aftaler, skøde og tinglyser samt laver refusionsopgørelse. 

Vi erdin boligadvokat - vi er uafhængige af sælger, af ejendomsmægleren og af andre rådgivere, og vi har et mangeårigt kendskab til lokalområdet i Randers. Husk at ejendomsmægleren er sælgers mand, og selvom du opfatter banken som din ven, så gennemgår banken ikke de ca. 200 sider dokumenter, der indgår i en bolighandel, og det er ikke bankens opgave og kompetence at rådgive om detaljer i købsaftalens dokumenter.

Vi har også ekspertise i andelsbolighandel, hvor der gælder helt særlige regler for overdragelse. Hvis disse regler ikke overholdes, kan en aftale mellem køber og sælger – også selvom der måtte være forløbet længere tid siden købers indflytning – tilsidesættes, og køber kan forlange erstatning.

Tilbage til Ret&Råd Randers