Thomas Mikkelsen

Advokatfuldmægtig, (HD-FR)


Ret&Råd Middelfart Mødelokale v/ Ret&Råd Fyn A/S
Fynsvej 60
5500 Middelfart
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Fyn A/S Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, stuen og 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Odense v/ Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99

E-mail: tmi@ret-raad.dk

Faglig profil:

Jeg er 3. års advokatfuldmægtig hos Ret&Råd i Middelfart med erhvervsforhold som hovedkompetence. Jeg arbejder indenfor erhvervsret herunder specielt med lejeret, ansættelsesret, inkasso og retssager.


Min uddannelse som advokat suppleres af HD (FR) samt en alsidig erfaring fra dansk erhvervsliv. Det er min opfattelse, at min juridiske rådgivning tilfører ekstra værdi, idet jeg tager højde for den praktiske, såvel som den finansielle virkelighed både jeg og mine kunder dagligt skal tage stilling til. Dette kombineret med stor faglig kompetence, er med til at sikre en løsning, der fungerer hele vejen rundt i mine kundens forretning.

Mine seneste blogs

Tidsbegrænsede lejeaftaler

For mange private udlejere kan det være svært at gennemskue vilkårene for hvornår og hvordan man laver en tidsbegrænset lejekontrakt. Samtidig er det en udbredt misforståelse at udlejer altid har ret til at opsige lejeaftalen, blot den kun er indgået for en periode på under to år. Og på den anden side, at lejeaftaler der er indgået for en periode på mere end to år, automatisk bliver uopsigelige.
Af Thomas Mikkelsen Advokatfuldmægtig, (HD-FR)

Køb af sommerhus - det skal du være opmærksom på

Når du har besluttet dig for at købe et sommerhus, er der flere ting, du bør overveje, før du underskriver købsaftalen.
Af Thomas Mikkelsen Advokatfuldmægtig, (HD-FR)