Advokat Niels Bjerre

Niels Bjerre

Advokat


Ret&Råd Advokater Holstebro v/ Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Bjerre
Jeppe Schous Gade 11
7500 Holstebro
+45 97 95 18 33
Ret&Råd Advokater Hurup Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Bjerre
Bredgade 86
7760 Hurup Thy
+45 97 95 18 33
Ret&Råd Advokater Lemvig v/ Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Bjerre
Havnen 18, 1
7620 Lemvig
+45 97 95 18 33


Faglig profil:

Jeg er advokat og arbejder overvejende med områder af juraen, der relaterer sig til private personer herunder bl.a. lejeret (bolig- og erhvervslejemål), familie- og arveret (eksempelvis testamenter og ægtepagter), dødsbobehandling, overdragelse af fast ejendom, forsikrings- og erstatningsret, inkasso og retssager. Jeg beskæftiger mig endvidere med nabostridigheder i form af bl.a. skelforretninger.

Tidligere har jeg arbejdet som juridisk sagsbehandler hos Lejernes Landsorganisation, mens jeg læste jura på universitetet i Aarhus og har også fungeret som boligdommer ved Retten i Aarhus i en årrække. Erfaringerne herfra tager jeg med i min daglige rådgivning til udlejere og lejere.

Det siges, at juridisk rådgivning kan være som at begive sig ind i en jungle af uforståelige paragraffer og kompliceret jurasprog. Men sådan behøver det ikke at være. Jeg taler et sprog, som er til at forstå og er altid klar til at hjælpe dig med din sag.

Jeg er tilknyttet Ret&Råd Advokater HolstebroRet&Råd Advokater Hurup og Ret&Råd Advokater Lemvig.

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Ændringer i boligreguleringslovens § 5 gjorde det ikke nemmere at fastsætte lejen

I 2020 kom der ændringer i Boligreguleringslovens § 5. De nye bestemmelser havde til formål at sikre lejere mod boligspekulation, og ændringerne havde også til hensigt at fremme den grønne omstilling med skærpede krav til energimærkningen. Men loven blev sværere at gennemskue, og der er faldgruber, når man skal fastsætte lejen.
Af Niels Bjerre Advokat

Opsigelse af beboelseslejemål til eget brug

Det er almindelig kendt, at man som udlejer af en beboelseslejlighed eller et parcelhus har mulighed for at opsige lejemålet med henblik på eget brug. Dog er der flere forhold som skal være opfyldt, for at udlejer har mulighed for at komme igennem med en opsigelse af lejer.
Af Niels Bjerre Advokat

Vedligeholdelse af lejemål - udlejer eller lejer?

Er det udlejer eller lejer, der skal vedligeholde lejemålet? Eller begge? Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvem der skal vedligeholde hvad! Læs om det her, hvor du også kan læse, hvad du skal gøre, hvis udlejer ikke overholder sin vedligeholdelsespligt.
Af Niels Bjerre Advokat