Nicholas Ørum Keller

Nicholas Ørum Keller

Partner | Advokat (L)


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61


Faglig profil:

Jeg har betydelig erfaring inden for ansættelsesretten, hvor jeg rådgiver virksomheder og ansatte i alt lige fra tvister omkring opsigelser og ansættelsesklausuler, til udarbejdelse af komplekse aktieprogrammer.

Derudover har jeg bred erfaring inden for generel erhvervsrådgivning, herunder selskabsret og køb og salg af både små og helt store virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

Jeg har betydelig erfaring med at føre retssager ved domstolene, men bistår helst mine klienter med løbende rådgivning for at undgå, at det kommer så vidt.

Som advokat går jeg op i at være tilgængelig og levere til tiden. Jeg vil helst være den, som klienterne løbende sparrer med, men jeg træder selvfølgelig også til, når tingene brænder på. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter, og forstå deres forretning og deres udfordringer.


Testimonials

LicVem Shipping & Trading ApS
”En god, direkte og ukompliceret kontakt med en stor faglig bredde.” Michael Læssøe - CFO

Prodata Consult A/S
Hurtig og konkret rådgivning, hver gang.“ Henrijette Lindholm - Group HR Manager & Group HR Business Partner

Cool Sorption A/S
Personlig og kompetent rådgivning, især på personaleansættelsesområdet, hvor advokaterne har sat sig ind i vores arbejdsområde og virksomhed generelt for at yde den bedste rådgivning. Vi føler os altid godt klædt på efter rådgivning fra dem.” Mia Knudsen - Finance Manager 

"En super professionel tilgang. Vandt retssagen om mit medejerskab og bortvisning.Johnny Mariager Ingvorsen - uddannelsesleder

Professionel og samtidig meget menneskelig håndtering af min sag om min daværende arbejdsgivers uberettigede opsigelse og overtrædelse af arbejdstidsloven. Og med det bedste resultat!” Quality Assurance Specialist

Kan kun anbefale Nicholas og Ret&Råd
"Efter glædeligt at have været mange år i en virksomhed, kom jeg i grusom modvind. Lang tids dårlig behandling førte til en sygemelding, og ved en omsorgssamtale blev jeg truet til at have en advokat med på næste møde. Da det virkede mest håbløst, fik jeg kontakt til Ret&Råd og Nicholas. Tilliden blev straks etableret og jeg var lettet over at have en så stærk og rolig medspiller på min side.

Sagen kom i byretten, hvor Nicholas vandt, og gjorde hvad jeg havde oplevet ved min ansættelse, synligt for alle. Nicholas er utrolig professionel, men besidder samtidig en varm og menneskelig side, hvilket gør det nemt, for mig som klient, at få tillid og finde tryghed i ham. Han er samtidig ærlig og melder rent ud, og det er dejlig nemt at forholde sig til. Jeg vil anbefale Nicholas til alle der har behov for advokatbistand. Han er en klippe." - Anja G. Kristiansen

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Må du opsige far, inden han går på barsel?

Som arbejdsgivere ved I godt, at kvinder er særligt beskyttede, når de er gravide. I kender måske ikke reglerne fuldstændigt, men vi oplever helt klart, at I - vores faste erhvervskunder - er opmærksomme på, at der kan være et problem med ligebehandlingsloven, hvis I opsiger en gravid kvinde, og at I skal tale med os først. Men hvad med faren til barnet? (Eller medmoderen som det hedder, hvis man er to kvinder, der skal have et barn sammen – her i artiklen bruger vi blot udtrykket ”faren”).
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)

Må man opsige en medarbejder inden tiltrædelse?

Nogle gange ændrer en virksomheds virkelighed sig, fra man skriver under på ansættelseskontrakten og til den nye kollega skulle have startet. Men kan man opsige en ny medarbejder allerede, inden vedkommende skal starte? Og hvad koster det?
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)

Ejerbogen er et krav for ethvert selskab

Ethvert selskab (A/S, ApS, IVS osv) have en ejerbog, hvoraf de fremgår hvem der ejer kapitalandele (anparter eller aktier) i selskabet. Dette gælder således også et ApS med kun en ejer.
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)
}