Nicholas Ørum Keller

Advokat


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61

E-mail: nik@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 82

Faglig profil:

Jeg har betydelig erfaring inden for ansættelsesretten, hvor jeg rådgiver virksomheder og ansatte i alt lige fra tvister omkring opsigelser og ansættelsesklausuler, til udarbejdelse af komplekse aktieprogrammer.

Derudover har jeg bred erfaring inden for generel erhvervsrådgivning, herunder selskabsret og køb og salg af både små og helt store virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

Jeg har betydelig erfaring med at føre retssager ved domstolene, men bistår helst mine klienter med løbende rådgivning for at undgå, at det kommer så vidt.

Som advokat går jeg op i at være tilgængelig og levere til tiden. Jeg vil helst være den, som klienterne løbende sparrer med, men jeg træder selvfølgelig også til, når tingene brænder på. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter, og forstå deres forretning og deres udfordringer.

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Vidste du at du som lønmodtager ofte kan trække dine advokatudgifter fra?

Hvis du overvejer at køre en sag mod din arbejdsgiver skal du typisk have pengene op af lommen selv, da du ikke kan få retshjælpsdækning fra forsikringen. Men vidste du, at du ofte kan trække en stor del af advokatudgifterne fra på din selvangivelse? Det gør økonomien en del mere overkommelig.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Hvem er selskabets reelle ejere?

Siden 15. december 2014 har selskaber skulle registrere sine direkte ejere i Det Offentlige Ejerregister hos Erhvervsstyrelsen, men fordi selskaber ofte ejes af et eller flere holdingselskaber, er det tit disse der står i ejerregisteret. Pr. 23. maj 2017 blev registreringspligten udvidet, så også de bagvedliggende fysiske ejere skal registreres. Samtidig er det sidste chance for at registrere sine legale ejere.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Hvilke regler gælder for direktører?

Der er mange retssager der handler om hvilke regler der gælder for direktører. Typisk opstår tvisten når direktøren fratræder sin stilling. For det er der spørgsmålene kommer: hvor langt opsigelsesvarsel har en direktør? Gælder konkurrenceklausulen vi har aftalt, eller kan direktøren frit lave et konkurrerende firma dagen efter? Og hvad med bonussen? Vi har prøvet at gennemgå nogle af de ting, der typisk bliver til retssager, og ikke mindst komme med vores råd til hvordan man undgår den slags sager ved en forebyggende indsats.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat