Mikael Emanuel

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61

E-mail: mem@ret-raad.dk Telefon: +45 43 97 06 22

Faglig profil:

Engagement, pålidelighed, tilgængelighed og erfaring er vigtige kendetegn i mit virke inden for den juridiske verden.

Med 25-års erfaring i succesfuld drift af egne erhvervsvirksomheder har jeg et betydeligt kendskab til erhvervsjura og erhvervsvirksomheder i forskellige selskabsformer, samt køb og salg af disse. Fra min funktion som tidligere virksomhedsejer med flere ansatte behersker jeg også ansættelsesretlige problemstillinger.

Med mig som din juridiske sparringspartner har du et effektivt, troværdigt og slagkraftigt juridisk rygstød, som du kan stole på, også når det virkelig gælder.

Mit mål er altid at skabe løsninger og merværdi for dig eller din virksomhed, derfor indgår jeg meget gerne i tæt samarbejde med virksomhedens beslutningstagere.

På sundhedsområdet har jeg særlige kompetencer på området for autoriserede behandlere så som Klinik For Fodterapi og Klinik For Fysioterapi området. Det være sig oprettelse af virksomhed samt køb og salg af klinik, alle dokumenter og kontrakter i forbindelse hermed og kontakt til udlejer af lokaler og deslige. Men du kan også drage fordel af min hjælp til løbende sparring vedrørende erhvervsretlige problemstillinger og komme problemerne i forkøbet, eller måske få hjælp til overholdelse af Persondataforordningen eller den nye Ferielov.

Jeg vil også kunne bistå dig, hvis du vil klage eller søge erstatning i sundhedsvæsnet. Måske har du oplevet for lang ventetid. Du har måske oplevet fejl i din sundhedsjournal, eller været så uheldig at du er blevet fejlbehandlet. Det kan være svært at finde rundt i sundhedsvæsnets klagesystem, men det er noget, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg har tidligere været jurist for sundhedsministeren i Grønland og har i den forbindelse været bosat i Nuuk i en længere periode. Dette har givet mig kendskab til den fantastiske grønlandske natur, kulturen, den grønlandske befolkning og udfordringerne i det grønlandske samfund. En tid jeg ikke ville være foruden.

Privat er jeg bosat i Høje-Taastrup Kommune med min kære kone og vores to børn. Jeg har et indgående kendskab til området på Københavns Vestegn (Høje-Taastrup, Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre og Rødovre), samt Greve og Solrød området.