Advokat Wivi H. Larsen Advokat Wivi H. Larsen

Wivi H. Larsen

Advokat (H)


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61

E-mail: whl@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 79

Faglig profil:

Jeg har over 35 års erfaring i rådgivning af erhvervsvirksomheder og arbejder med selskabsstiftelser, vedtægtsændringer, generationsskifter, herunder ægtepagter, testamenter og dødsboer, ansættelseskontrakter, erhvervslejeret, forhandler- og agenturaftaler, generelle salgs- og leveringsbetingelser, erhvervsejendomme m.m.
Jeg er redaktør på Erhvervsjura, som er et løbende opdateret elektronisk rådgivningsværktøj for advokater, revisorer og virksomheder,
medforfatter til en bog om køb og salg af virksomhed og en hyppigt anvendt foredragsholder
Min styrke er, at jeg er analytisk og god til at finde de bedste løsninger for mine kunder. Jeg er flittig til at følge med i de seneste afgørelser og den nyeste litteratur inden for mit fag, samtidig får jeg løbende en naturlig opdateret viden via mit arbejde som redaktør på erhvervsjuradatabasen. Jeg sidder derfor aldrig med forældet viden inden for mit fag, og jeg har en god indsigt i hvilke løsninger, der virker i forskellige situationer.

Jeg elsker iværksætteri! Endda så meget, at jeg har skrevet en bog om det sammen med en revisor for en del år siden.
Jeg har da heller ikke selv kunnet lade være med at igangsætte nye produkter og virksomheder - udover min egen advokatvirksomhed.
Jeg har været virksomhedsejer og -leder i så mange år, at jeg kender alle problemstillingerne på huden. Samtidig har jeg siddet og sidder i bestyrelser for andre virksomheder og er med til at løse de problemer, som opstår i deres virksomheder. Jeg har derfor mange års erfaring i løsning af ledelsesproblemer, herunder rådgivning om forretningsplaner. Jeg har bl.a. udviklet et særligt værktøj til støtte for udarbejdelse af forretningsplaner.

Jeg har været udpeget af Advokatrådet til at være med til at lave den nye forbrugeraftalelov om e-handel til forbrugere.
Jeg har derfor stor indsigt i nethandelsreglerne, især når der handles direkte med forbrugere.

English profile
Partner Wivi Larsen founded the law firm more than 35 years ago and, therefore, has considerable experience in assisting both business and private clients.
Among other topics, Wivi advices business clients in respect of the formation and financing of company structures, the drafting and interplay of corporate documents, employment law, contract law, partnership agreements, business leases and general business law.
Furthermore, Wivi has advised in a vast number of mergers and acquisitions, both on behalf of buyers and sellers, and has assisted with both the drafting and negotiation of relevant documentation and with the subsequent implementation of the deal.
Wivi also assists foreign clients doing business in Denmark and Danish clients operating an international business.
Wivi also advices private clients in respect of the drafting of wills and pre-nuptial agreements, including in connection with family business successions, and in respect of the handling of private estates.
Wivi speaks English and Portuguese, and is also a part of the law firm’s Latin American business team.

Presse:
Jeg skriver artikler og står til rådighed for journalister og medier inden for mine forskellige fagområder.

Kurser/Foredrag:
Jeg er foredragsholder på flere interne og eksterne kurser om erhvervsretlige emner.

Bestyrelser:
Jeg har i mange år beskæftiget mig med bestyrelsesarbejde i virksomheder og fonde.

Personlig profil:
Jeg blev cand. jur i 1971, var advokatfuldmægtig i København i 1971-1974, i udlandet i to år [Brasilien], i Simon Spies' tænketank i to år og startede egen virksomhed i Glostrup i 1978. Den 1. januar 2008 åbnede vi en filial i Ballerup, Ret&Råd Ballerup, og 1. april 2013 købte vi advokatfirmaet Thykier & Rahbek i Greve.


Testimonials

Stor tilfredshed ved salg af virksomhed!
"Jeg har været yderst tilfreds med Wivi Larsens rådgivning og støtte i hele forløbet. Hun har været en stor del af fortjenesten for at vi opnåede et tilfredsstillende resultat i den endelige købsaftale – hvilket også er erkendt hos modparten. Jeg kan roligt sige, at jeg fremadrettet vil anbefale Wivi til andre, og at jeg gerne vil benytte hende som min advokat fremover i andre juridiske sammenhænge." - Hans Ohrt, Seacon A/S

Jeg følte mig meget tryg
"Tusind tak for hjælp og omsorg. Det har været guld værd og har hjulpet mig videre. Jeg må sige at jeg er dybt imponeret af advokat Wivi H. Larsens tilgang og professionalisme. Jeg følte mig meget tryg, hvilket også gjorde at jeg kunne holde fokus og målrettet arbejde mod vores "ønskeseddel"." - Pia Laugesen

Stor skatteindsigt ved aktieoverdragelse!
"Jeg havde imidlertid stor glæde af advokat Wivi H. Larsens faglige viden, både på det skattemæssige og juridiske område, og det lykkedes hende under stort tidspres at få aktierne købt til min fulde tilfredshed. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger." - Frank Højgaard, Firebrand Training A/S 

Faglig og empatisk sparring
"Jeg havde et rigtig godt forløb med Ret&Råd Glostrup i forbindelse med opdatering af vores forretningsbetingelser mv. Jeg oplevede en fremragende faglig og empatisk sparring, som førte frem til et virkelig godt resultat. Bestemt en anbefaling værd!" - Brian K. Rützou

Mine seneste artikler

Sikker mail

Fra 1. januar 2019 skal al e-mail kommunikation i den private sektor, der indeholder personfølsomme oplysninger, være krypteret. Er din virksomhed klar?
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)

Fra den 1. januar 2019 skal I kryptere fortrolige og følsomme personoplysninger, der sendes med e-mail via internettet

Da en sådan praksisændring vil kræve noget tilpasning i den private sektor, har tilsynet besluttet ikke at håndhæve det nye udgangspunkt om kryptering før 1. januar 2019. Den private sektor har således 6 måneder til at indrette sig på den nye praksis.
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)