Nicholas Ørum Keller

Advokat


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61

E-mail: nik@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 82

Faglig profil:

Jeg har betydelig erfaring inden for ansættelsesretten, hvor jeg rådgiver virksomheder og ansatte i alt lige fra tvister omkring opsigelser og ansættelsesklausuler, til udarbejdelse af komplekse aktieprogrammer.

Derudover har jeg bred erfaring inden for generel erhvervsrådgivning, herunder selskabsret og køb og salg af både små og helt store virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

Jeg har betydelig erfaring med at føre retssager ved domstolene, men bistår helst mine klienter med løbende rådgivning for at undgå, at det kommer så vidt.

Som advokat går jeg op i at være tilgængelig og levere til tiden. Jeg vil helst være den, som klienterne løbende sparrer med, men jeg træder selvfølgelig også til, når tingene brænder på. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter, og forstå deres forretning og deres udfordringer.

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Praktisk ændring af forskerskatteordningen

Forskerskatteordningen, som den populært kaldes, giver danske arbejdsgivere bedre mulighed for at tiltrække højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft til Danmark.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Ulovligt aktionærlån – Hvad gør jeg nu?

For mange ejere af mindre selskaber er det fristende at låne nogle af selskabets penge midlertidigt, hvis privatøkonomien er lidt trængt. Det kaldes ulovlige aktionærlån, og det skal man passe på med!
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Ny Arbejdsmarkedets Fond for Udstationerede kan blive dyr for danske arbejdsgivere

Den 3. juni 2016 blev en ny lov om oprettelse af en Fond for udstationerede vedtaget. Den har til formål at sikre, at lønmodtagere, der udstationeres til Danmark fra et andet EU- eller EØS-land, kan få dækket et løntilgodehavende baseret på en kollektiv overenskomst, som lønmodtagerens arbejdsgiver i udlandet ikke har betalt i overensstemmelse med en afgørelse truffet i det fagretlige system.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat