Nicholas Ørum Keller Nicholas Ørum Keller

Nicholas Ørum Keller

Advokat (L)


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61

E-mail: nik@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 82

Faglig profil:

Jeg har betydelig erfaring inden for ansættelsesretten, hvor jeg rådgiver virksomheder og ansatte i alt lige fra tvister omkring opsigelser og ansættelsesklausuler, til udarbejdelse af komplekse aktieprogrammer.

Derudover har jeg bred erfaring inden for generel erhvervsrådgivning, herunder selskabsret og køb og salg af både små og helt store virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

Jeg har betydelig erfaring med at føre retssager ved domstolene, men bistår helst mine klienter med løbende rådgivning for at undgå, at det kommer så vidt.

Som advokat går jeg op i at være tilgængelig og levere til tiden. Jeg vil helst være den, som klienterne løbende sparrer med, men jeg træder selvfølgelig også til, når tingene brænder på. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter, og forstå deres forretning og deres udfordringer.


Testimonials

Kan kun anbefale Nicholas og Ret&Råd
"Efter glædeligt at have været mange år i en virksomhed, kom jeg i grusom modvind. Lang tids dårlig behandling førte til en sygemelding, og ved en omsorgssamtale blev jeg truet til at have en advokat med på næste møde. Da det virkede mest håbløst, fik jeg kontakt til Ret&Råd og Nicholas. Tilliden blev straks etableret og jeg var lettet over at have en så stærk og rolig medspiller på min side.

Sagen kom i byretten, hvor Nicholas vandt, og gjorde hvad jeg havde oplevet ved min ansættelse, synligt for alle. Nicholas er utrolig professionel, men besidder samtidig en varm og menneskelig side, hvilket gør det nemt, for mig som klient, at få tillid og finde tryghed i ham. Han er samtidig ærlig og melder rent ud, og det er dejlig nemt at forholde sig til. Jeg vil anbefale Nicholas til alle der har behov for advokatbistand. Han er en klippe." - Anja G. KristiansenJeg er medlem af

Mine seneste blogs

Dårligt nyt til arbejdsgivere

Af mange årsager vil en arbejdsgiver normalt sætte sig ned fysisk med en medarbejder der skal opsiges. Det giver mulighed for at forklare hvorfor man opsiger og samtidig have et menneskeligt element med hvor man kan hjælpe den opsagte med at håndte-re den pludselige krise han eller hun nu står i.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat (L)

Hvad sker der med din ferie når du skifter arbejdstid?

I denne artikel fokuserer vi på skiftet mellem arbejdstid i henhold til ferie. Arbejdsgiver skal tage højde for dette, både for medarbejderens skyld, men også for din egen. Til dette benytter man værktøjet feriedifferenceberegning. Bliv klogere på håndteringen af lignende situationer her.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat (L)

Vidste du at du som lønmodtager ofte kan trække dine advokatudgifter fra?

Hvis du overvejer at køre en sag mod din arbejdsgiver skal du typisk have pengene op af lommen selv, da du ikke kan få retshjælpsdækning fra forsikringen. Men vidste du, at du ofte kan trække en stor del af advokatudgifterne fra på din selvangivelse? Det gør økonomien en del mere overkommelig.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat (L)