Nicholas Ørum Keller

Advokat


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61

E-mail: nik@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 82

Faglig profil:

Jeg har betydelig erfaring inden for ansættelsesretten, hvor jeg rådgiver virksomheder og ansatte i alt lige fra tvister omkring opsigelser og ansættelsesklausuler, til udarbejdelse af komplekse aktieprogrammer.

Derudover har jeg bred erfaring inden for generel erhvervsrådgivning, herunder selskabsret og køb og salg af både små og helt store virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

Jeg har betydelig erfaring med at føre retssager ved domstolene, men bistår helst mine klienter med løbende rådgivning for at undgå, at det kommer så vidt.

Som advokat går jeg op i at være tilgængelig og levere til tiden. Jeg vil helst være den, som klienterne løbende sparrer med, men jeg træder selvfølgelig også til, når tingene brænder på. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter, og forstå deres forretning og deres udfordringer.

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Hvem er selskabets reelle ejere?

Siden 15. december 2014 har selskaber skulle registrere sine direkte ejere i Det Offentlige Ejerregister hos Erhvervsstyrelsen, men fordi selskaber ofte ejes af et eller flere holdingselskaber, er det tit disse der står i ejerregisteret. Pr. 23. maj 2017 udvides registreringspligten, så også de bagvedliggende fysiske ejere skal registreres. Samtidig er det sidste chance for at registrere sine reelle ejere.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Nu bliver det måske billigere at overtage en familievirksomhed

Folketinget vurderer, at der er ca. 23.000 familieejede virksomheder, der skal igennem et generationsskifte indenfor de næste 10 år.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat

Kan min arbejdsgiver bede mig afholde min ferie i opsigelsesperioden?

Hvis du bliver opsagt eller skifter job, opstår spørgsmålet hvad der skal ske med ikke afholdt ferie. Skal den holdes i opsigelsesperioden eller skal ferien i stedet udbetales? Få svaret her.
Af Nicholas Ørum Keller Advokat