Juridisk assistent Malou Trebbien Juridisk assistent Malou Trebbien

Malou Trebbien

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61

E-mail: mat@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 74 Telefax: +45 43 43 66 61

Faglig profil:

Jeg sidder på kontoret i Glostrup, hvor jeg primært beskæftiger mig med arbejds- og personskadesager samt ansættelsesret - både for arbejdsgivere og arbejdstagere. Derudover arbejder jeg også med gældssanering, og kan behandle dødsboer. Jeg behandler sagerne selvstændigt fra sagens start til afslutning. 

Min baggrund er som uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og jeg arbejder lige nu som advokatfuldmægtig for at færdiggøre min uddannelse til advokat. 

Mine seneste blogs

Hvornår kan en arbejdsgiver kræve for meget udbetalt løn tilbage?

Hvis en medarbejder har fået udbetalt for meget i løn, feriepenge, pension eller lignende, opstår spørgsmålet om arbejdsgiveren har ret til at kræve det for meget udbetalte beløb tilbage fra medarbejderen.
Af Malou Trebbien Advokatfuldmægtig

Kan jeg få gældssanering?

Hvis man har oparbejdet en stor og uoverskuelig gæld, er det værd at undersøge muligheden for at søge gældssanering. Gældssanering er en ordning, hvor skifteretten kan nedsætte din gæld til en procentdel af den oprindelige gæld.
Af Malou Trebbien Advokatfuldmægtig

Det kan være dyrt at blive under dynen!

Selvom det ikke er sjovt at stå tidligt op og skovle sne bør du nok alligevel overveje at komme ud af fjerene – i hvert fald hvis du er husejer.
Af Malou Trebbien Advokatfuldmægtig