Advokat Lars Ole Jensen

Lars Ole Jensen

Advokat


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61

E-mail: LOJ@ret-raad.dk Telefon: 46 30 46 76

Faglig profil:

Jeg har 11 års erfaring fra SKAT, hvor jeg arbejdede som specialist med forvaltningsret, div. skattelove samt skattestraffesager. Jeg har siden arbejdet nogle år som specialist/leder ved landbrugets rådgivningscentre, der har givet mig indblik i de problemstillinger, som landmænd og andre virksomhedsejere løber ind i, herunder også ved generationsskifter og klagesager ved SKAT og andre myndigheder.

Jeg har lang erfaring indenfor forvaltningsret, (erhvervs)lejeret, familie- arveret og ejendomsoverdragelser.

Inden for det erhvervsretlige har jeg stiftet selskaber, fusioneret selskaber og f.eks. genoprettet et udenlandsk selskab, der havde mistet dansk driftssted og derfor var sendt til tvangsopløsning.

Mit største drive er klart ”uretfærdighed”, og jeg går gerne ekstra langt for at hjælpe en klient, der er blevet uretfærdigt behandlet enten af en partner eller af en myndighed.

Jeg fører bl.a. skattesager og erstatningssager i erhvervsforhold.

Det er langt at foretrække at løse sager ved forlig, da det er hurtigere, og der ikke er en procesrisiko, men skal sagen føres i retten, bistår jeg også gerne dig med din sag.

Bestalling:

Adv. 2019

Uddannelse:

Cand.jur. Århus Universitet, 1994

Erhvervsrådgivning:

Selskabs- og foreningsret

Virksomhedsstiftelse og rådgivning

Virksomheders omstrukturering

Kontrakter og aftaler

Leje- og køberet

Skatterådgivning (også skattestrafferet)

Retssager

Privatrådgivning:

Familie- og Arveret

Ejendomshandel

Leje- og køberet

Ansættelsesret

Skatterådgivning (også skattestrafferet)

Retssager
Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

EU’s arbejdstidsdirektiv fastlægger krav om max. 48 timers arbejdsuge i gennemsnit inden for 4 måneder.

EU-regel beskytter europæiske lønmodtagere mod for lange arbejdsdage og vil snart tvinge danske arbejdsgivere til at indføre systemer, der registrerer den faktiske arbejdstid. Advokat Lars Ole Jensen og den spanske advokat Carme Pérez Cot, begge fra Ret & Råd i Glostrup, redegør her for gældende regler og mulige konsekvenser.
Af Lars Ole Jensen Advokat

Beregning af løn og opstart som iværksætter – få hjælp her

Når du beregner din nye timeløn som selvstændig, skal du tage højde for alle de udgifter, en normal tilsvarende virksomhed har. Det vil sige, du finder gennemsnitslønnen via dit fagforbund eller en lønstatistik beregnet for et helt år. Lad os lave et eksempel. Timeløn 250 kr. Vi afrunder til månedsløn på 40.000 kr. x 12 mdr. = 480.000 kr. (Tallene i parentes er de akkumulerede udgifter, som eksemplet skrider frem). Feriepenge 12,5 % (eller med tillæg for feriegodtgørelse) = 60.000 + 480.000 (540.000)
Af Lars Ole Jensen Advokat

Nedsæt eller fjern beskatningen af fri bil.

Denne artikel er til dig, der ikke kører så meget for firmaet, men kører rigtig meget privat. Du kører måske endda så meget privat, at firmaet ikke vil stille en fri bil til rådighed? Hvis man har et meget stort privat kørselsbehov, det kan være til fritidsinteresser eller bilferie igennem Europa, så kan man faktisk tage alle disse private biludgifter og modregne i beskatningen af den frie bil, man har fået stillet til rådighed af sin arbejdsplads.
Af Lars Ole Jensen Advokat
}