Testamentekurser

Ret&Råd Glostrup inviterer erhvervsvirksomheder til gratis morgenmøde den 9. april

Alt, hvad du skal vide om den nye ferielov for at komme i mål. Læs mere og tilmeld dig.

Den 1. september 2020 får hele Danmark en ny ferielov. Det betyder, at feriesystemet ændres radikalt. Allerede den 1. september i år indtræder der en overgangsordning, som bevirker, at I skal indefryse den ferie, som jeres medarbejdere optjener det næste år frem.

Jeres virksomhed skal beslutte, om I vil indbetale de indefrosne feriepenge til en fond, eller om I likviditetsmæssigt vil beholde pengene i virksomheden. I skal også sørge for, at jeres lønsystem er korrekt sat op, så I kan opgøre feriepengeforpligtelsen rigtigt i virksomhedens regnskab. Måske I skal ændre opgørelsesmetode.

Advokaterne Nicholas Ørum Keller og Helle Groth har plukket det vigtigste ud omkring reglerne i den nye ferielov og overgangsordningen, som de underholder om fra en praktisk vinkel fra 7.30-8.30. Kom og få svar på følgende:

  • Hvordan bliver I klar til den nye ferielov? Skal I opdatere jeres ansættelseskontrakter?
  • Hvordan påvirker feriepengeforpligtelsen virksomhedens likviditet? Hvad kan bedst betale sig?
  • Hvordan håndterer I optjening og afholdelse af ferie i ”miniferieåret”?
  • Hvilke regler ændres med den nye ferielov? Hvilke består?
  • Nye begreber som ”forskudsferie”

Herefter går coach Thomas Dybro på scenen fra 8.30-9.30 med en times inspirerende oplæg, som enhver leder kan bruge i sin daglige kommunikation, om ”Mentalisering; intentionsbaseret kommunikation” baseret på eksempler fra Thomas’ nye bog ”Farvel til firbenet” samt egne oplevelser fra bl.a. en ulykke på Mont Blanc. Du får essentielle strategier og værktøjer med dig, som kan styrke dit personlige lederskab. Og du modtager et signeret eksemplar af Thomas’ bog. 

Morgenmødet afholdes tirsdag den 9. april hos Ret&Råd Advokater Glostrup, Banegårdsvej 1, 2600 Glostrup. Vi starter kl. 07:30 og slutter kl. 09:30. Der vil være morgenbuffet.

Har du spørgsmål omkring den nye ferielov allerede nu, kan Helle Groth kontaktes på hgc@ret-raad.dk eller på telefon 46 30 46 77. 

Tilmeld dig her