Stud.jur. Kim H. Rasmussen Stud.jur. Kim H. Rasmussen

Kim H. Rasmussen

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61

E-mail: kir@ret-raad.dk Telefon: 43 97 06 27

Faglig profil:

Forud for mit arbejde med jura har jeg over 30 års erhvervserfaring fordelt på en række forskellige felter. Jeg er uddannet konditor og gastronom/kok, men har også en læreruddannelse samt en socialpædagoguddannelse. Derudover har jeg været sergent i hæren, og har arbejdet aktivt med ledelse både i forsvaret og i det civile liv, hvorfor jeg også har flere lederuddannelser. I alt har jeg over 15 års erfaring med virksomheds- og personaleledelse.

I Ret&Råd kan jeg bruge mine mange kompetencer til at hjælpe og rådgive i både privat- og erhvervsretlige juridiske problemstillinger. Selvom jeg finder al jura spændende, så vil mit primære interessefelt være rettet mod erhvervslivet, hvor fødevarebranchens juridiske udfordringer er mit speciale. 

Udover rådgivning til fødevarevirksomheder omkring særligt fødevareret, behandler jeg også sager om inkasso samt ansættelsesret - for både arbejdsgivere såvel som -modtagere.

Er du privatperson bistår jeg også i sager om erstatning, personskade, arbejdsskade, gældsrådgivning samt gældssanering.

Ejer du fx en restaurant, café, slagter, bager eller et pizzeria, og har du problemer med at forstå de mange fødevareregler? Har du fået en smiley, du ikke er tilfreds med? Står du overfor en større ombygning eller udvidelse af din forretning? Eller er der andre juridiske udfordringer, du vil have hjælp til at løse, så kan du ringe til mig og få en snak om, hvordan du løser det uden at komme på kant med den gældende og komplicerede lovgivning på området. 

Mine seneste blogs

Kan fødevarer tale?

På trods af selve fødevarernes verbale tavshed, kommunikerer de alligevel til forbrugerne. Den tydeligste form for kommunikation mellem fødevarer og forbruger er mærkningen på emballagen.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Nyhedsbreve fra Fødevarestyrelsen

Vidste du, at som indehaver eller ansvarlig for en fødevarevirksomhed, skal du holde dig opdateret med Fødevarestyrelsens meddelelser om fx tilbagetrukne varer.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Du behøver ikke længere finde dig i foreningstvang

Loven om foreningsfrihed blev til fordi der blandt arbejdsmarkedets parter, bl.a. opstod et behov for at kunne sige fra overfor såkaldte eksklusiv aftaler. Altså aftaler der enten sikrede arbejde til en bestemt faggruppe, forudsat de meldte sig ind i en bestemt fagforening, eller hindrede folk i, at få arbejde i bestemte virksomheder, såfremt de ikke meldte sig ind i en bestemt forening.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig