Stud.jur. Kim H. Rasmussen Stud.jur. Kim H. Rasmussen

Kim H. Rasmussen

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61

E-mail: kir@ret-raad.dk Telefon: 43 97 06 27

Faglig profil:

Forud for mit arbejde med jura har jeg over 30 års erhvervserfaring fordelt på en række forskellige felter. Jeg er uddannet konditor og gastronom/kok, men har også en læreruddannelse samt en socialpædagoguddannelse. Derudover har jeg været sergent i hæren, og har arbejdet aktivt med ledelse både i forsvaret og i det civile liv, hvorfor jeg også har flere lederuddannelser. I alt har jeg over 15 års erfaring med virksomheds- og personaleledelse.

I Ret&Råd kan jeg bruge mine mange kompetencer til at hjælpe og rådgive i både privat- og erhvervsretlige juridiske problemstillinger. Selvom jeg finder al jura spændende, så vil mit primære interessefelt være rettet mod erhvervslivet, hvor fødevarebranchens juridiske udfordringer er mit speciale. 

Udover rådgivning til fødevarevirksomheder, behandler jeg også sager om inkasso samt ansættelsesret - for både arbejdsgivere såvel som -modtagere.

Ejer du fx en restaurant, café, slagter, bager eller et pizzeria, og har du problemer med at forstå de mange fødevareregler? Har du fået en smiley, du ikke er tilfreds med? Står du overfor en større ombygning eller udvidelse af din forretning? Eller er der andre juridiske udfordringer, du vil have hjælp til at løse, så kan du ringe til mig og få en snak om, hvordan du løser det uden at komme på kant med den gældende og komplicerede lovgivning på området. 

Mine seneste blogs

Hjemmelavede produkter kan give en sur smiley

En virksomhed kan risikere at et kontrolbesøg af fødevarestyrelsens tilsynsførende medfører en indskærpelse – og tab af Elitesmiley pga. manglende eller forkert mærkning af hjemmelavede produkter.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Ansæt fleksjobberne, hvor timebehovet er lavt

Hvis din virksomhed mangler arbejdskraft, men arbejdet ikke har nok timer til en deltidsansat, kan en fleksjobber måske være svaret.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Hvordan kommer min virksomhed i gang med økologi?

Ejer du en fødevarevirksomhed, og overvejer du at introducere økologi helt eller delvist i produktionen? Så er der hjælp at hente.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig