Stud.jur. Kim H. Rasmussen Stud.jur. Kim H. Rasmussen

Kim H. Rasmussen

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61

E-mail: kir@ret-raad.dk Telefon: 43 97 06 27

Faglig profil:

Forud for mit arbejde med jura har jeg over 30 års erhvervserfaring fordelt på en række forskellige felter. Jeg er uddannet konditor og gastronom/kok, men har også en læreruddannelse samt en socialpædagoguddannelse. Derudover har jeg været sergent i hæren, og har arbejdet aktivt med ledelse både i forsvaret og i det civile liv, hvorfor jeg også har flere lederuddannelser. I alt har jeg over 15 års erfaring med virksomheds- og personaleledelse.

I Ret&Råd kan jeg bruge mine mange kompetencer til at hjælpe og rådgive i både privat- og erhvervsretlige juridiske problemstillinger. Selvom jeg finder al jura spændende, så vil mit primære interessefelt være rettet mod erhvervslivet, hvor fødevarebranchens juridiske udfordringer er mit speciale. 

Udover rådgivning til fødevarevirksomheder, behandler jeg også sager om inkasso samt ansættelsesret - for både arbejdsgivere såvel som -modtagere.

Ejer du fx en restaurant, café, slagter, bager eller et pizzeria, og har du problemer med at forstå de mange fødevareregler? Har du fået en smiley, du ikke er tilfreds med? Står du overfor en større ombygning eller udvidelse af din forretning? Eller er der andre juridiske udfordringer, du vil have hjælp til at løse, så kan du ringe til mig og få en snak om, hvordan du løser det uden at komme på kant med den gældende og komplicerede lovgivning på området. 

Mine seneste blogs

Milliarder risikerer at gå tabt i 2017

Gæld bliver typisk forældet efter 3 år jf. Forældelsesloven § 3 stk. 1. Som kreditor skal du derfor være opmærksom på gamle fordringer og nå at få dem bekræftet ved et forlig eller indbragt for retten, inden der er gået tre år fra fordringen opstod
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Fødevarebranchen kan se frem til at skabe flere arbejdspladser

Det kommende internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit – Better Food for More People” har fået Miljø- og Fødevareministeriet til at træde helt frem i skoene.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig

Fødevarebranchens juridiske udfordringer

Fødevarereglerne er efterhånden blevet så svære og komplicerede at forstå, at det giver mange ejere af fødevarevirksomheder grå hår.
Af Kim H. Rasmussen Advokatfuldmægtig