Ret&Råd Advokat Henrik Benjaminsen

Henrik Benjaminsen

Advokat (L)


Ret&Råd Advokater Odense v/ Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Advokater Fyn A/S Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, stuen og 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99

E-mail: hb@ret-raad.dk

Faglig profil:

Som en del af erhvervsafdelingen i Odense varetager jeg blandt andet rådgivning vedr. ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fast ejendom, herunder køb og salg af fast ejendom, tvister vedrørende mangler ved fast ejendom og entreprise-retlige tvister. 
Herudover kan vi i erhvervsafdelingen tilbyde en varieret og omfangsrig rådgivning indenfor alle de øvrige erhvervsretlige felter, såsom selskabsret, skatteret, insolvens- og rekonstruktionsret, inkasso, førelse af retssager m.m.
Så hvis du har en problem, stort som småt, er du altid velkommen til at kontakte mig for en nærmere drøftelse af dine muligheder. Det gælder også hvis du har behov for en individuel sparring vedrørende din virksomheds fremtid.

Hos mig kan du forvente, at der bliver taget hånd om alle aspekter ved den problemstilling jeg bliver forelagt. Klienten skal føle, at der er en personlig involvering i min rådgivning, og derfor lægger jeg stor vægt på, at vi sammen sikrer os, at rådgivningen udvikler sig til alles fordel og i den retning som klienten forventer.

  • Medlem af bestyrelsen i Bulldogs Odense ApS.
  • Medlem af Danmarks Ishockey Unions Amatør- og Ordensudvalg.

Mine seneste artikler

Hvor hurtigt skal man reklamere over mangler?

Vi kender vel alle til at have købt noget, hvor vi opdager, at der er mangler ved det vi har købt. Så er spørgsmålet hvad man så gør?
Af Henrik Benjaminsen Advokat (L)

Nu nærmer julen sig… og som arbejdsgiver skal du huske

Julen står for døren og det rejser nogle blandt andet nogle spørgsmål omkring julegaver og ferielukning mellem jul og nytår. Det kan du blive klogere på ved at læse videre her.
Af Henrik Benjaminsen Advokat (L)

Er dit selskab under tvangsopløsning? Måske kan det reddes med en fusion.

Hvis et selskab f.eks. ikke overholder fristen for indsendelse af årsrapport til Erhvervsstyrelsen, anmoder Erhvervsstyrelsen Skifteretten om at tage det pågældende selskab under tvangsopløsning.
Af Henrik Benjaminsen Advokat (L)