Advokat Mads Sommerlund

Mads Sommerlund

Advokat (H)


Ret&Råd Advokater Odense v/ Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, 1. sal
5000 Odense C.
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Advokater Fyn A/S Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, 1. sal
5000 Odense C.
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Advokater Faaborg v/ Ret&Råd Fyn A/S
Strandgade 7A
5600 Faaborg
+45 70 10 11 99


Faglig profil:

Erhvervsret, herunder specielt rådgivning af virksomheder, selskabsret, insolvensret, bestyrelsesarbejde, køb og salg af virksomheder og erhvervsejendomme. Har gennemført Danske Advokaters bestyrelsesuddannelse.

Har indgående kendskab finansiel leasing og rådgivning af finansielle virksomheder vedr. realisation af nødlidende engagementer.

Har møderet for højesteret. Møder hovedsageligt for faste klienter i retssager og voldgiftsager. Rettidig rådgivning - Erhvervscertificering

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Partnerselskabet – Det bedste fra to verdener

Hvis man ikke ønsker at hæfte for mere, end der er skudt ind i virksomheden, og samtidig ønsker at anvende virksomhedsskatteloven, kan man vælge at drive virksomhed i partnerselskabsform.
Af Mads Sommerlund Advokat (H)

Kan man lave forældrekøb gennem et selskab?

Der er flere ting, man skal være opmærksom på ved forældrekøb gennem et selskab. Som mange ved, har SKAT fokus på, at den leje, der opkræves hos barnet for brug af ejendommen, svarer til markedslejen. Der er desuden en risiko for beskatning af maskeret udlodning, hvis man benytter de frie midler i et helejet selskab til forældrekøb.
Af Mads Sommerlund Advokat (H)

IVS skal omdannes til ApS – ellers bliver det opløst

I april 2019 blev der gennemført en lovændring, der afskaffede iværksætterselskabet. Det betyder, at såfremt iværksætterselskabet ikke inden den 1. april 2021 er omdannet til et anpartsselskab, vil det blive begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen. For at iværksætterselskabet kan omdannes til et anpartsselskab, skal der være en selskabskapital på minimum kr. 40.000,- og foretages de nødvendige vedtægtsmæssige ændringer.
Af Mads Sommerlund Advokat (H)