Nicholas Ørum Keller

Nicholas Ørum Keller

Partner | Advokat (L)


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Korskildelund 6
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61


Faglig profil:

Har du brug for en advokat til din virksomhed, er du kommet til rette sted.

Uanset om dit firma er involveret i en retssag, om I skal indgå en international produktionsaftale, eller om du skal overdrage dit livsværk til næste generation, står jeg eller en af mine skarpe kolleger klar til at guide dig trygt igennem.

HR jura og ansættelsesret er noget jeg er særligt skarp til. Skal man bruge en advokat til at opsige en gravid medarbejder? Og må man overhovedet det? Hvor lang tid må en konkurrenceklausul vare? Vi giver dig løsningerne – også hvis du er en medarbejder, der er kommet i klemme.

Min passion er desuden alt, hvad der har med IT at gøre. Nye teknologiske IT løsninger, AI og IoT er spændende ”nye” områder, som jeg dyrker. Når et internationalt selskab laver en smart online løsning, hvor kundernes data bliver udvekslet på tværs af kloden, hjælper jeg med at holde styr på, at de husker at overholde reglerne for online marketing og ikke mindst GDPR. Så er det både en god forretning samtidig med, at den er etisk.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

English:

As I am head of our international department feel free to reach out to me on nik@ret-raad.dk or visit our International hub R&R International.

Testimonials

LicVem Shipping & Trading ApS
”En god, direkte og ukompliceret kontakt med en stor faglig bredde.” Michael Læssøe - CFO

Prodata Consult A/S
Hurtig og konkret rådgivning, hver gang.“ Henrijette Lindholm - Group HR Manager & Group HR Business Partner

Cool Sorption A/S
Personlig og kompetent rådgivning, især på personaleansættelsesområdet, hvor advokaterne har sat sig ind i vores arbejdsområde og virksomhed generelt for at yde den bedste rådgivning. Vi føler os altid godt klædt på efter rådgivning fra dem.” Mia Knudsen - Finance Manager 

"En super professionel tilgang. Vandt retssagen om mit medejerskab og bortvisning.Johnny Mariager Ingvorsen - uddannelsesleder

Professionel og samtidig meget menneskelig håndtering af min sag om min daværende arbejdsgivers uberettigede opsigelse og overtrædelse af arbejdstidsloven. Og med det bedste resultat!” Quality Assurance Specialist

Kan kun anbefale Nicholas og Ret&Råd
"Efter glædeligt at have været mange år i en virksomhed, kom jeg i grusom modvind. Lang tids dårlig behandling førte til en sygemelding, og ved en omsorgssamtale blev jeg truet til at have en advokat med på næste møde. Da det virkede mest håbløst, fik jeg kontakt til Ret&Råd og Nicholas. Tilliden blev straks etableret og jeg var lettet over at have en så stærk og rolig medspiller på min side.

Sagen kom i byretten, hvor Nicholas vandt, og gjorde hvad jeg havde oplevet ved min ansættelse, synligt for alle. Nicholas er utrolig professionel, men besidder samtidig en varm og menneskelig side, hvilket gør det nemt, for mig som klient, at få tillid og finde tryghed i ham. Han er samtidig ærlig og melder rent ud, og det er dejlig nemt at forholde sig til. Jeg vil anbefale Nicholas til alle der har behov for advokatbistand. Han er en klippe." - Anja G. Kristiansen

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Social Selling på LinkedIn: Står du også til en bøde fra Forbrugerombudsmanden?

LinkedIn kan være et ideelt værktøj til at nå din målgruppe – men du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du kommer til at overtræde loven og spamforbuddet.
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)

Will sending an employee to work in Denmark cause Danish taxation for the foreign employer?

Many foreign companies are interested in selling goods or providing services in Denmark. Some are already active in the Danish market through Danish retailers, but intend to cut out the middle-man and establish a branch or subsidiary directly in Denmark themselves to get closer to the end-customers.
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)

Må du opsige far, inden han går på barsel?

Som arbejdsgivere ved I godt, at kvinder er særligt beskyttede, når de er gravide. I kender måske ikke reglerne fuldstændigt, men vi oplever helt klart, at I - vores faste erhvervskunder - er opmærksomme på, at der kan være et problem med ligebehandlingsloven, hvis I opsiger en gravid kvinde, og at I skal tale med os først. Men hvad med faren til barnet? (Eller medmoderen som det hedder, hvis man er to kvinder, der skal have et barn sammen – her i artiklen bruger vi blot udtrykket ”faren”).
Af Nicholas Ørum Keller Partner | Advokat (L)