Advokat Claus Munk Advokat Claus Munk

Claus Munk

Advokat (H)


Ret&Råd Assens v/ Ret&Råd Fyn A/S
Korsgade 2, 1. sal
5610 Assens
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Fyn A/S Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, stuen og 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99
Ret&Råd Odense v/ Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30, 1. sal
5100 Odense C.
+45 70 10 11 99

E-mail: clm@ret-raad.dk

Faglig profil:

Student fra Rosborg Gymnasium i Vejle. Cand. jur. fra Københavns Universitet 1982. Møderet for Landsret og Højesteret. Diploma in advanced international legal Studies fra Universitetet i Salzburg 1984.

Har en bred erfaring inden for flere af juraens dicipliner både indenfor erhverv, privat og bolig. Har en særlig interesse for procedure.

Mine seneste blogs

Huslejefastsættelse i erhvervslejemål

Huslejefastsættelse i erhvervslejemål er præget af aftalelovens aftalefrihed. I forbindelse med huslejefastsættelse til markedslejen vil syn og skøn have en afgørende rolle. I forbindelse med et erhvervslejemål er der endvidere mulighed for at regulere husleje både op og ned, således at den kan svare til markedslejen.
Af Claus Munk Advokat (H)

Fortrydelsesret ved køb af fast ejendom

Som køber af en fast ejendom har man ret til senest 6 hverdage efter købsaftalens indgåelse at fortryde sit køb. Denne fortrydelsesret fremgår af Forbrugerbeskyttelsesloven. Et af formålene med Forbrugerbeskyttelsesloven er at sikre forbrugere en rimelig og tidssvarende beskyttelse ved aftaler om køb af fast ejendom. En del af denne beskyttelse er sikret ved reglerne om fortrydelsesretten ved køb af fast ejendom.
Af Claus Munk Advokat (H)

Konsekvenser af arealmangler ved hussalg

Det anslås af kommunerne, at der ved 20-25 % af landets enfamiliehuse er forskel på deres arealangivelse i BBR og deres faktiske areal. Det er husejerens ansvar at sørge for, at huset er i overensstemmelse med oplysningerne i BBR. Dette kan have stor betydning ved et eventuelt hussalg.
Af Claus Munk Advokat (H)