Skal omkostningerne skæres til?

Omsætningen er ikke meget værd, hvis den bliver spist af omkostninger. Desværre er mange advokatvirksomheder drevet ineffektivt.

Selv hvis man har mange dygtige sagsbehandlere, bliver disse ofte forstyrret af administrative opgaver, der modvirker deres evne til at holde fokus og producere.

Hos Ret&Råd har vi et ”plug’n’play”-koncept, som indebærer, at al administrativ tid til it, bogholderi og telefonreception kan fjernes én gang for alle. Samtidig medfører konceptet, at der opnås rabatter på Karnov og meget mere, ligesom der ikke længere skal bruges tid på hjemmesider, facebook og andet markedsføring. Alt dette håndteres fra kæden – som dog forlanger, at alle advokater deltager i at skabe indhold til vores markedsføring.

Hvis du har et enkeltmandsfirma, vil du kunne slippe for alle disse opgaver nemt og billigt. Foruden et par tusinde til selve bogføringen vil resten kun koste kr. 5.000 pr. måned. i 2018.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Ret&Råd kan gøre for din forretning, så kontakt bestyrelsesformand Lars Fredslund  på tlf. 89 15 25 00 eller lf@ret-raad.dk

Lad os hjælpe med at skære din forretning til. Vi glæder os til at høre fra dig.