Skal du udvikle din forretning?

Udvikling af en forretning er ikke en simpel opgave, som man klarer mellem to bolighandler og en lejekontrakt. Alt for mange advokatforretninger udvikler sig kun langsomt eller slet ikke. Det går ud over både kunderne og advokaterne.

I Ret&Råd sørger vi for at frigøre tid til at tænke over udvikling ved at håndtere alle de trivielle opgaver, som man som ejer af en mindre advokatvirksomhed er tvunget til at forholde sig til. Det drejer sig om hjemmeside, it og meget andet.

Men i forhold til udvikling er vi også med til at facilitere og skubbe til medlemskontorerne, så de hele tiden udfordres på status quo. Hjemmeside, it, paradigmaer og processer udvikler vi i fællesskab – så selv om man ikke selv får tænkt på udvikling hver dag, bliver man en del af en organisation, der hjælper til med at udvikle nyt hver dag. Det gør det både nemt og sjovt.

Lige nu vil vi gerne have flere med nye ideer og ny inspiration til at deltage i kædens arbejde. Derfor tilbyder vi en pris på medlemskab på kr. 5.000 pr. måned for et enkeltmandskontor uden andre ansatte - er I flere stiger prisen kun lidt.

Kontakt bestyrelsesformand Lars Fredslund  på tlf. 89 15 25 00 eller lf@ret-raad.dk og få en uforpligtende snak om udvikling af din forretning.