Skal du starte egen virksomhed?

Når man står over for at skulle starte egen virksomhed, savner man både erfaring om opstart, kapital og udvikling. Dertil kommer, at mange frygter en hverdag, hvor man er helt alene, og hvor man skal til at kæmpe om hver sag.

Med Ret&Råd kommer du uden om alle disse problemer. Vores ”plug’n’play”-koncept betyder, at du kan etableres på en it-platform med bogføring og telefonpasning samt adgang til Karnov og andet på ganske kort tid. Prisen for medlemskab er bare kr. 5.000 pr. måned i det første år. Det giver rigeligt overskud til at fokusere på at få din forretning op at køre.

Foruden markedsføring bl.a. via landets mest besøgte advokathjemmeside får du adgang til sparring og hjælp fra både et sekretariat og en lang række kollegaer i hele landet. Og it-platformen er ikke blot den sikreste, der kan skaffes. Den har også en opdateret paradigmasamling, som du forhåbentlig selv vil være med til at opdatere, så den hele tiden er aktuel og fyldestgørende på alle områder.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Ret&Råd kan gøre for at hjælpe dig godt igang med din forretning, så kontakt bestyrelsesformand Lars Fredslund på tlf. 89 15 25 00 eller på mail lf@ret-raad.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Herunder fortæller advokat Stine Morild Iversen og advokat Tina Linnelyst om, hvordan de har oplevet dét, at starte som selvstændig hos Ret&Råd