Flyv

Bliv flyvende for 5.000 kr./mdr.

Ret&Råd har gjort det nemt for lokale advokatkontorer at yde landet bedste rådgivning.

Kernen i Ret&Råd er, at hvert medlem skal kunne betjene sine kunder lokalt på et højt fagligt niveau, uanset hvor mange advokater der måtte være på det enkelte kontor. Derfor lægger vi vægt på, at kunne tilbyde vore medlemmer ydelser, som frigør tid fra administration, så de kan koncentrere sig om det, som er deres kerneområde - nemlig at yde professionel advokatrådgivning. Som medlem af Ret&Råd får du mulighed for at drive advokatfirma uden at skulle bruge bruge tid på IT-system, telefonreception og bogholderi.

Fælles IT og paradigmasamling

Den fælles it-platform åbner op for langt mere tilbundsgående sparring og udvikling af metoder, som hurtigt kan implementeres direkte på hvert kontors it-platform. Desuden har vi udviklet en fælles paradigmasamling i Advosys, som kun vedligeholdes og opdateres ét sted i kæden.

Alt ”bøvl” vedrørende it varetages af en fælles ansat it-chef, der sørger for forhandlinger og korrespondance med leverandører, og ikke mindst sørger for at hvert kontor er opsat med brugbare løsninger.

Fælles bogholderi og telefonreception

Du har mulighed for at benytte et ”fælles” bogholderi, der sørger for at udvikle og vedligeholde processer og metoder til brug for bogføringen på hvert kontor. Det fælles bogholderi tilbyder at foretage selve bogholderiet for de kontorer, der ønsker det. 

Telefoni er ydermere en integreret del af fælles it, som man kan vælge at aktivere. Det giver mulighed for at få telefonen passet ude af huset, hvis man ikke ønsker en reception.

Foruden den gamle kerne i samarbejdet, som nu er styrket, har du som medlem af Ret&Råd Advokater altså mulighed for 100 % at koncentrere dig om at drive dine sager og passe dine kunder fremfor at bruge tid på at være administrator af eget firma.

For at udvide kredsen af Ret&Råd advokater tilbyder vi frem til udgangen af 2019 en rabat på alt dette, som betyder, at en advokat pr. måned skal betale kr. 5.000 for såvel medlemskab, hjemmeside, it-platform og meget andet.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Ret&Råd kan gøre for dig og din forretning, så kontakt bestyrelsesformand Lars Fredslund  på tlf. 89 15 25 00 eller lf@ret-raad.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig.