Marikka Møller Stenak

Advokatfuldmægtig
Thurø Wegener Advokatanpartsselskab Marikka Møller Stenak, CVR 30 70 31 97

Faglig profil

Jeg er cand.jur fra Københavns Universitet anno 2021. Min store passion er særligt inden for det familie- og arveretlige område, og jeg har igennem studiet specialiseret mig i områder som arv, pension, separation og skilsmisse.

Jeg har en baggrund som jurist i staten, hvor jeg har været afgørende myndighed i sager om separation og skilsmisse. Vi var et lille team af jurister som behandlede samtlige sager fra hele landet, og jeg har derfor særlig indsigt og erfaring med dette område af juraen.

Ved siden af mit arbejde som advokatfuldmægtig hos Ret&Råd Slagelse og Næstved er jeg underviser på Københavns Universitet i faget familie- og arveret. Jeg sætter en ære i at videreformidle min passion til den næste generation af kommende jurister.  Som underviser holdes min viden opdateret indenfor nyeste praksis og teori, og jeg er en del af et unikt netværk af undervisere, der alle brænder for området.

Som person er jeg empatisk og evner at sikre den konstruktive dialog i situationer som ofte er konfliktfyldte. Også på engelsk