Advokatsekretær/bobehandler søges

Jeg søger en advokatsekretær/receptionist/bobehandler – kært barn har mange navne.

Jeg er selvstændig advokat i et kontorfællesskab midt i København. Jeg har i forvejen to bobehandlere, der alene laver dødsboer.  Jeg har brug for en sekretær til mine andre sager, som alene består af familiearveret og retsmægling. Jeg har ikke så mange retssager, men dem jeg har, der skal du passe minretssag, styre frister, lægge processkrifter op mv. Du skal hjælpe med ekspeditioner i testamente- og ægtepagtsager, beramme retsmæglinger, lave faktura mv.

Du sidder i vores forkontor, og skal derfor også tage imod gæster, pakker og hvad der ellers kommer til kontoret, af den grund, møder du også fysisk på arbejde de fleste dage om ugen, men hjemmearbejde en dag eller to kan fint aftales.

Jeg har mange dødsboer, så kan du bobehandling, vil du få dine egne boer. Kan du ikke, skal du være villig til at lære det, eller i hvert fald til at udføre dele af ekspeditionerne i boerne.

Vi er et uformelt kontorfællesskab, med 5 advokater, og to bobehandlere og vi er en del af et større kontorfællesskab med yderligere 9 advokater, der sidder et andet sted i byen.

Du må gerne begynde i morgen, men skal du lige sige op eller holde sommerferie er 1.8 eller 1.9 også en mulighed.

Du må gerne sende din ansøgning snarest og senest den 25. juni.

OM FIRMAET

Advokat Anne Broksø; ene advokat, der er en del af kontorfællesksabet Ret&Råd København

Har du spørgsmål til artiklens forfatter?

Felter med * skal udfyldes.

"*" indikerer påkrævede felter

Name
Tilmeld dig vores nyhedsbreve med juridiske nyheder
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.