Har du dårlige betalere?

Har du dårlige betalere, er du desværre ikke den eneste. Jeg vil foreslå, at du ikke giver dine kunder alt for lang kredit. Et godt råd er at have en rykkerprocedure klar. Hvis du sender dit krav til inkasso hurtigt, vil du formentlig have større chance for at f å kravet inddrevet.

Hvorfor skal man ikke give betalerne lang kredit?

Uanset om du selv står for rykkerproceduren eller vælger at få hjælp til det, er det altid en god ide ikke at give for lang kredit – gæld er ikke som vin, den bliver altså ikke bedre med årene.

Hvad får man for pengene, når man får hjælp til inkasso:

Jeg kan tilbyde en effektiv procedure og personlig service. Jeg samarbejder i dag med alle brancher af virksomheder, både mindre enkeltmandsvirksomheder samt større selskaber. Uanset størrelsen af virksomheden vil jeg altid fokusere på din sag og fokusere på en personlig og professionel service.

 • Såfremt kravet er på under kr. 3.000,00, så send mig en kopi af fakturaen og din rykkerskrivelse, så sender jeg inkassoskrivelse – betaler din kunde det fulde krav inkl. inkassoomkostninger er det gratis for dig. Jeg håber selvfølgelig på, at din kunde betaler, men sker det ikke, vil dit firma kunne afskrive kravet i regnskabet og søge momsen retur. Prisen for dig er kr. 400,00 + moms. Du spare omkostningerne til fogedretten og den lange ekspeditionstid.
 • Såfremt kravet er over kr. 3.000,00 og under kr. 100.000,00, kan jeg tilbyde:
  • Fremsendelse af Inkassoskrivelse til skyldner
  • Udarbejdelse af betalingspåkrav og fremsendelse af dette til fogedretten
  • Et fogedretsmøde, hvor skyldners økonomi vil blive gennemgået
  • Anmeldelse af eventuelle udlæg
  • Eventuel indgåelse af afdragsordning
  • Indberetning til jer
   Igen håber jeg på at skyldner betaler, eller tilbyder betalingsaftale, men skulle det ikke ske, har dit firmaet opnået fundament som er gældende 10 år. Min pris er kr. 2.000,00 + moms, hertil skal tillægges retsgebyr + eventuel fremstillingsgebyr. Du kan herefter vælge at lægge sagen i overvågning, så sørge jeg for opfølgning over for din kunde og fremsendelse af kravet inden forældelsen udløber.
   Hvis sagen stoppes efter inkassoskrivelse, er prisen inkassosalær, der beregnes ud fra hovedstolen.
 • Er dit krav over kr. 100.000,00, så kontakt mig, så finder vi sammen en løsning og en fornuftig pris for behandling af sagen.

Ved at vælge Ret&Råd og hermed mig som inkassoansvarlig får du samtidig mulighed for, hvis der i processen skulle opstå problemer med indsigelser eller andet, at advokat Claus Rehl som har mere end 15 års erfaring inden for alle former for inkassosager, der udvikler sig til retssager straks kan tage over på sagen.

Vi er samarbejdspartner med RKI og Debitorregistret, hvilket betyder at vores inkassokunder kan være sikre på, at der lægges et maksimalt pres på genstridige betalere.

Har du spørgsmål til artiklens forfatter?

Felter med * skal udfyldes.

"*" indikerer påkrævede felter

Name
Tilmeld dig vores nyhedsbreve med juridiske nyheder
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.