De får medspil, modspil – og samspil.

Derfor skal du ikke undlade at tale med din rådgiver og advokat regelmæssigt.

Et gammelt ord siger, at det er bedre at forebygge end at helbrede.

Et samarbejde med os giver Dem mere, end mange måske forbinder med traditionel advokatbistand.

Det gælder også inden for de mangeartede aspekter af privatpersoners og virksomheders private, f.eks. forretningsmæssige, økonomiske, strategiske og juridiske forhold.

På vores kontor lægger vi stor vægt på at rådgive klienterne holistisk, så vi kommer effektivt, målrettet og grundigt ind i klienternes livs- og erhvervsforhold – internt som eksternt.

Vi laver også forretningsplaner og rådgiver og deltager i ledelsesarbejde.

Vi tager klienterne i hånden og tager deres byrder og problemer på vores skuldre og fokuserer løbende på tilfredsstillende løsninger og på alle planer, og derved får De en personlig sparringspartner, som De kan bruge til strategisk og organisatorisk.

En sådan rådgivning rækker derfor ofte langt ud over de konkrete problemstillinger og sager, som klienterne selv kommer med.

Afdækning af klienternes ubevidste behov har også høj prioritet. Jo mere , vi ved, jo mere kvalificeret rådgivning kan vi yde klienterne.

Den bedste advokat, som en klient kan få, er efter min erfaring en erfaren og dygtig rådgiver, der tør, kan og vil sige klienten imod og lede klienten i de rigtige retninger hurtigt og effektivt.

Vi giver kort sagt kvalificeret medspil, modspil og samspil – og råder dermed over en ekstra ressource til gavn for Deres virksomheds vækst og fremskridt og til gavn for private personer. 

Vil du vide mere om betydningen af vores adækvate og effektive rådgivning for netop dig/din virksomhed, skal du kontakte advokat (H) Steen Petersen.

Se Steens profil HER og hans artikler HER.  

Steen kan kontaktes på tlf. 21721782 og stp@ret-raad.dk 

Har du spørgsmål til artiklens forfatter?

Felter med * skal udfyldes.

"*" indikerer påkrævede felter

Name
Tilmeld dig vores nyhedsbreve med juridiske nyheder
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.