Ret&Råd Greve

Ret&Råd Greve Glostrup Ballerup Greve ApS Korskildelund 6 2670 Greve CVR: 38 24 93 55 Møde efter aftale
Hold dig opdateret

Kontorinformation

Advokat i Greve 

Ret&Råd Greve er organiseret som et anpartsselskab, og er en del af Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve ApS.

Vi bestræber os på at yde proaktiv og praktisk rådgivning frem for at løse problemerne i en retssal, og vi kombinerer den juridiske rådgivning med en solid forståelse for de kommercielle rammer og forhold, som vore kunder arbejder under. 

Både vort store nationale og internationale netværk og vores medlemskab af Danmarks største advokatkæde Ret&Råd, gør os i stand til at yde juridisk full-service på højeste niveau. 

Vores kernekompetencer ligger inden for erhvervslivets forhold – både nationalt og internationalt. Herudover har vi i en lang årrække beskæftiget os med spanske retsforhold – såvel erhvervsretlige, som privatretslige og har blandt andet bistået hundredvis af købere af fast ejendom i Spanien. 

Læs mere om Ret&Råd Glostrup eller om Ret&Råd Ballerup.

Åbningstider:

Personlig og telefonisk henvendelse:

Mandag-freddag: 09:00-16:00 

Bemærk, vores indgang er på bagsiden af huset.

Forsikring:

Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er CNA Hardy Copenhagen (police nr. DKFL10275224) Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K.

Kontorets ansvarsforsikring sikrer dig mod tab, hvis der opstår fejl i sagsbehandlingen. Kontorets ansvar er dog begrænset til maksimalt kr. 5 mio. pr. opgave i privatsager og op til kr. 10 mio. pr. år i erhvervssager. Vi dækker ikke indirekte tab, som driftstab o.l.

Bankinformation:

Kontoret har klientbankkonto i Nykredit, reg.nr. 5470, kontonr. 000 145 2782.

Stor tilfredshed ved salg af virksomhed!

Jeg har været yderst tilfreds med Wivi Larsens rådgivning og støtte i hele forløbet. Hun har været en stor del af fortjenesten for at vi opnåede et tilfredsstillende resultat i den endelige købsaftale – hvilket også er erkendt hos modparten. Jeg kan roligt sige, at jeg fremadrettet vil anbefale Wivi til andre, og at jeg gerne vil benytte hende som min advokat fremover i andre juridiske sammenhænge

Hans Ohrt, Seacon A/S