Revisornetværk

Vil du have bedre styr på dine databehandleraftaler?

Ret&Råd Glostrup inviterer til gå-hjem-møde eksklusivt for revisorer.

Vi bistår en række revisionsvirksomheder med at få styr på databeskyttelsen/GDPR. Vores erfaring er, at mange mangler at komme helt i mål med kortlægningen af systemer og data flow. Mange har ikke fået lavet den interne fortegnelse. En del har fået lavet databehandleraftaler med de kunder, som de laver bogføring for, men har en række spørgsmål i den forbindelse.

Derfor har vi taget initiativet til oprettelse af et revisornetværk, hvor du gennem sparring med os og andre revisorer kan få svar på dine spørgsmål og hjælp til at få gjort din virksomhed compliant med lovgivningen.

Derudover tager vi løbende nye supplerende emner op som den ny ferielov, ægtepagt og testamenter samt inkasso. Du kan læse mere om den nye ferielov med vores tjekliste, som du finder her

Pris og tilmelding

Pris pr. person for deltagelse i mødet inkl. kaffe og kage er 300,00 kr. Betaling foregår enten på dagen kontant eller via Dankort, eller deltagergebyret kan indbetales via bankoverførsel til 5470-000 145 2782. 

Tilmelding foregår via understående kontaktformular.

Ret&Råd Glostrup Ballerup Greve ApS er en del af Ret&Råd Advokater, som er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatfirmaer. Vi rådgiver erhvervslivet inden for alle juridiske områder og har bl.a. stærke kompetencer inden for persondataret, ansættelsesret og skatteret.

Underviser til mødet er advokat Wivi H. Larsen.

Hvornår

Planlægningen af nye møder er udskudt grundet coronavirus.

Agenda

  1. Kort demo af en rådgiverløsning
  2. Gennemgang af Medarbejderinstruksen del II (med vægt på revisorbranchens særlige regler)
  3. Samtykke (hvornår og til hvad, kræves der samtykke; rådgivning ctr. support, opbevaring af dokumenter for kunder, aftalebreve, stamdata mv.)
  4. Bilag C til den ny Databehandleraftale om behandlingssikkerhed
  5. Idékatalog med nye fremtidige emner i netværket af særlig relevans for revisorer

Hvor

Ret&Råd Glostrup
Banegårdsvej 1
2600 Glostrup