Foredrag for boligkøbere

At finde drømmeboligen er skønt. Desværre oplever flere, at boligdrømmene udvikler sig til et mareridt, fordi papirarbejde og spekulationer tager overhånd.

Hvis du går med boligtanker, er det derfor værd at overveje at inddrage en rådgiver, også selvom du har prøvet at købe bolig før. Boligmarkedet ser ikke ud som for bare få år siden – og papirarbejdet er blevet sværere.

Foredragene vil omhandle grundlæggende fif om boligkøb samt en gennemgang af dokumenterne i en ejendomshandel; herunder orientering om tilstandsrapport, finansiering, forsikring m.m.

Vi vil også komme ind på køb af ejerlejligheder og andelsbolig, samt hvordan man skal agere som forældre og udlejer i et forældrekøb.

Derudover vil vi gennemgå salgsopstillingen, finansiering af købet, omkostninger ved en handel, forsikringsforhold, samspillet mellem tilstandsrapporten og ejerskifteforsikring samt hvem der hæfter, såfremt der skulle være fejl og mangler ved boligen.

Foredragene henvender sig særligt til førstegangskøbere, men vi vil som sagt også komme ind på forældrekøb. Vi vil ikke komme ind på lejebolig eller lejeret.

Foredragsholder er advokat og partner Sajitha Sureshkanna.

Det koster 50 kr. at deltage, og der vil blive serveret kaffe, te og kage. 

Møder afholdes efter aftale.