Arv, testamente og fuldmagter

Deltag på et af vores foredrag om arv, testamente og fuldmagter, og bliv klogere på, hvordan du sikrer dine nærmeste bedst muligt. Læs mere og tilmeld dig et af vores kommende kurser længere nede.

Hvordan sikrer ægtefæller/papirløse par hinanden bedst muligt? Hvad med dine, mine, vores børn og arv? Hvordan med fremtidsfuldmagter?

Anslået halvdelen af al arv havner andre steder end afdøde ønskede det. Derfor er kurset for dig, som ønsker medbestemmelse over, hvor arven skal ende – ikke mindst til ugifte samlevende og personer med sammenbragte børn.

I vores daglige arbejde støder vi ofte på spørgsmål såsom, hvem arver hvem – og hvor meget? Hvad sker der med vores pensionsordninger og livsforsikringer? Hvad sker der med arven, hvis vi ikke har børn?

Derudover er der også spørgsmålet om arv, hvis man ikke er gift, men har været samboende i mange år.

På foredragene vil vi gennemgå arvereglerne, hvordan ægtefæller/papirløse par sikrer hinanden bedst muligt, herunder problematikken omkring dine og mine og vores børn, og ikke mindst betingelserne for uskiftet bo og reglerne for arv og gaver m.m.

Det rejser også spørgsmålet ang. testamente – er det virkelig nødvendigt at oprette et testamente, hvis man kun har fælles børn? Og har man brug for en fuldmagt selvom man er gift og har testamente?
Og svaret er selvfølgelig ja, så deltag på kurset og få at vide hvorfor.

Foredraget starter kl. 16.30 og forventes at vare ca. 1,5 time.

Pris: kr. 50,-

Underviser i Glostrup er advokat og partner Sajitha Sureshkanna.

Underviser på Frederiksberg er advokatfuldmægtig Tine Elise Kristensen

Kommende foredrag og tilmelding

10. oktober, Frederiksberg

24. oktober, Glostrup

14. november, Glostrup

23. november, Frederiksberg

07. december, Glostrup

12. december, Glostrup

14. december, Frederiksberg

"*" indikerer påkrævede felter

Navn(e) på deltager(e)*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.