Wivi H. Larsen

Advokat (H)
Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve ApS Wivi H. Larsen, CVR 38 24 93 55

Faglig profil:

Jeg har mange års erfaring i rådgivning af erhvervsvirksomheder inden for selskaber, generationsskifter – og er specialiseret i rådgivning inden for skat og GDPR.

Persondatabeskyttelse er kommet for at blive og kan løses let og hurtigt, hvis det gribes rigtigt an – med de rigtige værktøjer. Vi bruger on-line værktøjet LEXOFORMS, som jeg selv har været med til at udvikle, se mere her www.lexoforms.com.
English profilePartner Wivi Larsen founded the law firm more than 35 years ago.

I have many years of experience in consulting business companies, generational mergers and acquisitions, and specializing in advice on GDPR.

Personal data protection has come to be and can be solved easily and quickly, if it is handled with the right tools. We use the online tool LEXOFORMS, which I have helped to develop, see more here www.lexoforms.com.Wivi also assists foreign clients doing business in Denmark and Danish clients operating an international business.
Wivi speaks English and Portuguese, and is also a part of the law firm’s Latin American business team.

Presse:
Jeg skriver artikler og står til rådighed for journalister og medier inden for mine forskellige fagområder.

Kurser/Foredrag:
Jeg er foredragsholder på flere interne og eksterne kurser om erhvervsretlige emner.

Bestyrelser:
Jeg har i mange år beskæftiget mig med bestyrelsesarbejde i virksomheder og fonde.

Personlig profil:
Jeg blev cand. jur i 1971, var advokatfuldmægtig i København i 1971-1974, i udlandet i to år [Brasilien], i Simon Spies’ tænketank i to år og startede egen virksomhed i Glostrup i 1978. Den 1. januar 2008 åbnede vi en filial i Ballerup, Ret&Råd Ballerup, og 1. april 2013 købte vi advokatfirmaet Thykier & Rahbek i Greve.

Testimonials

Vi kan varmt anbefale Ret&Råd Glostrup
“Vi kan varmt anbefale Ret&Råd i Glostrup efter et rigtig godt forløb, hvor vi fik rådgivning fra Carme Pérez Cot og Wivi H. Larsen, som hjalp os med at få afklaret en række økonomiske og lovmæssige forhold ifm. flytning til udlandet.
Under hele forløbet oplevede vi en meget imødekommende og professionel dialog, og vi føler at vi fik svar på de relevante spørgsmål som gav os grundlaget til at træffe de rigtige valg for os.” – Flemming og Alexander Berthelsen.

Stor tilfredshed ved salg af virksomhed!
“Jeg har været yderst tilfreds med Wivi Larsens rådgivning og støtte i hele forløbet. Hun har været en stor del af fortjenesten for at vi opnåede et tilfredsstillende resultat i den endelige købsaftale – hvilket også er erkendt hos modparten. Jeg kan roligt sige, at jeg fremadrettet vil anbefale Wivi til andre, og at jeg gerne vil benytte hende som min advokat fremover i andre juridiske sammenhænge.” – Hans Ohrt, Seacon A/S

Jeg følte mig meget tryg
“Tusind tak for hjælp og omsorg. Det har været guld værd og har hjulpet mig videre. Jeg må sige at jeg er dybt imponeret af advokat Wivi H. Larsens tilgang og professionalisme. Jeg følte mig meget tryg, hvilket også gjorde at jeg kunne holde fokus og målrettet arbejde mod vores “ønskeseddel”.” – Pia Laugesen

Stor skatteindsigt ved aktieoverdragelse!
“Jeg havde imidlertid stor glæde af advokat Wivi H. Larsens faglige viden, både på det skattemæssige og juridiske område, og det lykkedes hende under stort tidspres at få aktierne købt til min fulde tilfredshed. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.” – Frank Højgaard, Firebrand Training A/S 

Faglig og empatisk sparring
“Jeg havde et rigtig godt forløb med Ret&Råd Glostrup i forbindelse med opdatering af vores forretningsbetingelser mv. Jeg oplevede en fremragende faglig og empatisk sparring, som førte frem til et virkelig godt resultat. Bestemt en anbefaling værd!” – Brian K. Rützou

Jeg er medlem af: