IT & E-handel

Hvis du har brug for juridisk bistand i forbindelse med IT ret og E-handel, er det vigtigt, at du benytter en rådgiver, som har erfaring med området.

En kvalificeret rådgivning inden for IT og E-handel forudsætter, at rådgiveren ikke bare kender juraen, men også har forståelse for, hvordan juraen og teknikken spiller sammen.

Desuden er det et område, som er præget af både komplekse kontrakter og indgå-ende offentligretlig regulering, som bl.a. Forbrugerombudsmanden og Datatilsynet fører tilsyn med.

I Ret&Råd finder du flere advokater, som har specialiseret sig i IT ret og E-handel. Du er derfor i gode hænder hos os, uanset hvilke dele af IT retten, du søger råd-givning om. Det kan f.eks. være:

  • Kontrakter om køb eller salg af IT systemer, herunder K01, K02 og K03
  • Licenskontrakter
  • Domænekrænkelser
  • E-handel og online markedsføring, f.eks. udarbejdelse af handelsbetingelser eller rådgivning om markedsføring via e-mails og på internettet, herunder sociale medier
  • Persondatabeskyttelse

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse

Artikler relateret til IT og E-handel

GDPR - Slettefrister og forældelse hører ofte sammen

Forældelsesreglerne vil ofte være i spil, når du skal arbejde med slettefrister inden for GDPR. Bliv klogere på slettefristerne år for år i denne artikel.
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)

Sikker mail

Fra 1. januar 2019 skal al e-mail kommunikation i den private sektor, der indeholder personfølsomme oplysninger, være krypteret. Er din virksomhed klar?
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)