IT & E-handel

Hvis du har brug for juridisk bistand i forbindelse med IT ret og E-handel, er det vigtigt, at du benytter en rådgiver, som har erfaring med området.

En kvalificeret rådgivning inden for IT og E-handel forudsætter, at rådgiveren ikke bare kender juraen, men også har forståelse for, hvordan juraen og teknikken spil-ler sammen.

Desuden er det et område, som er præget af både komplekse kontrakter og indgå-ende offentligretlig regulering, som bl.a. Forbrugerombudsmanden og Datatilsynet fører tilsyn med.

I Ret&Råd finder du flere advokater, som har specialiseret sig i IT ret og E-handel. Du er derfor i gode hænder hos os, uanset hvilke dele af IT retten, du søger råd-givning om. Det kan f.eks. være:

  • Kontrakter om køb eller salg af IT systemer, herunder K01, K02 og K03
  • Licenskontrakter
  • Domænekrænkelser
  • E-handel og online markedsføring, f.eks. udarbejdelse af handelsbetingelser eller rådgivning om markedsføring via e-mails og på internettet, herunder sociale medier
  • Persondatabeskyttelse

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse

Blogs relateret til IT og E-handel

Persondataforordningen

En vigtig dato - 25. maj 2018.
Af Ole Krabbe Advokat (H) /Partner

Den nye markedsføringslov gør spam lovligt

Loven udvider mulighederne for elektroniske reklamer. Den nye lov giver også mulighed for, at produktreklamer kan placeres i fx Youtube-indslag, uden at oplyse hvem, der markedsfører produkterne.
Af Brandur Ellingsgaard Advokat

Persondataforordningen - Hjemmearbejdspladser skal også have et servicetjek

EU’s politiske organer er nået til enighed om den nye persondataforordning, der træder i kraft i Danmark den 25. maj 2018. Således vil det fremover ikke kun være håndteringen af persondata på selve arbejdspladsen, der skal være styr på, men også persondata, som medarbejderne har adgang til uden for arbejdspladsen f.eks. via Smartphones, tablets og lignende. Se her, hvad din virksomhed skal være opmærksom på
Af Mads Sommerlund Advokat (H)