betalingsstandsning, konkurs, rekonstruktion

Konkurs

Kriseramte virksomheder er ofte så forgældede, at konkurs og en lukning er eneste udvej. Men sådan behøver det ikke at være.

Måske er løsningen en rekonstruktion, og at der laves en samlet ordning med kreditorerne

Alle virksomheder kan risikere at blive ramt af forhold, der betyder, at de mister overblikket over de økonomiske forpligtelser, som i værste fald kan føre til insolvens og herefter at virksomheden i sidste ende bliver erklæret konkurs.

Er du i tvivl om virksomhedens økonomiske situation?

Så galt behøver det ikke at gå. Er din virksomhed blevet ramt af vilkår, som har skabt usikkerhed omkring økonomien, er det helt afgørende, at der hurtigt bliver udarbejdet en sikker og effektiv redningsplan, som virksomheden selv kan være med til at styre, inden kreditorernes krav bliver for gamle. Måske er løsningen en rekonstruktion, så der kan laves en samlet ordning med kreditorerne. Lykkes det, kan du muligvis undgå en konkurs.

Er du i tvivl om din virksomheds økonomiske situation, er det allerede på tide at søge rådgivning. I Ret&Råd arbejder vores erhvervsadvokater dagligt med at rådgive om og hjælpe virksomheder i økonomisk krise og vil typisk kunne rådgive dig i forhold til:

  • Rekonstruktion
  • Tvangsopløsning
  • Konkurs
  • Gældssanering
  • Akkord
  • Kreditorrepræsentation
  • Virksomhedspant og fordringspant
  • Likvidation

Det er altid nemmest – og billigst, hvis du søger rådgivning før krisen rammer. Derfor vil vi, hos Ret&Råd allerhelst rådgive vores kunder på forhånd, så de slipper for at stifte bekendtskab med områder som rekonstruktion og konkurs. Er virksomheden allerede ude på dybt vand, tæt på konkurs og har behov for akut hjælp, er du dog altid velkommen til at få en uforpligtende samtale med en af vores erhvervsadvokater i Ret&Råd. De har stor erfaring og ekspertise med insolvens behandling og at lave økonomiske redningsplaner, herunder sælge udvalgte dele af virksomheden til konkurrenter.

Hør om mulighederne for rekonstruktion af din virksomhed

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse

Artikler relateret til konkurs og rekonstruktion

Konkurs: Hvem, hvad, hvor

Bliv klogere på konkurs, så du er klædt på, hvis det skulle ramme dig eller din virksomhed.
Af Jeppe Ravn Hattens Jensen Advokat

Konkurs - og hva så?

Hvad sker der med kreditorerne, når økonomien er i ruiner? Og hvad gælder, når man har selvstændig virksomhed? Læs om gældssanering i forbindelse med konkurs.
Af Jeppe Ravn Hattens Jensen Advokat

Debitor er gået konkurs – hvordan skal du forholde dig som kreditor?

Fra det øjeblik, der er afsagt konkursdekret i skifteretten, stopper individualforfølgningen og erstattes af universalforfølgningen. Dette betyder i praksis, at den enkelte kreditor ikke længe kan modtage betaling fra debitor – heller ikke med hjælp fra fogedretten – men at alle kreditorer skal behandles lige. Det konkursramte selskab kan derfor kun betale sine kreditorer via den kurator, skifteretten har udpejet.
Af Sanne Tange Brøndberg Advokat (L)