Inkasso: Få advokat til at hjælpe ved inkassosager

Har din virksomhed svært ved at inddrive udeståender? Ret&Råd advokater kan hjælpe med procedurer omkring inkasso samt ultimativt set at få pengene hjem.

Inkasso handler i bund og grund om at inddrive penge, som ikke er blevet betalt rettidigt.

Betaler en debitor ikke sit udestående, kan det være dyrt, ressourcekrævende og i sidste ende betyde kreditors endeligt. Derfor er det vigtigt, at man som fakturaudskrivende virksomhed har en fast defineret politik i forhold til indkrævning af udeståender – og at denne er udarbejdet i samarbejde med en professionel, der har et indgående kendskab til juraen vedrørende inkasso og tvangsauktioner.

Det er en fordel, at den professionelle rådgiver har en forståelse for både kreditors behov for at kræve penge ind, men i lige så høj grad har sans for at gennemskue, om der er tale om en manglende evne eller vilje til at betale.

Er der tale om en manglende vilje, er det vigtigt at have en juridisk bagstopper i form af et samarbejde med RKI, der kan tage over, så virksomheden selv kan koncentrere sig om dét, den er bedst til.

Ret&Råd Advokater har årligt tusindvis af inkassosager. Vi er samarbejdspartner med RKI, hvilket er inkassokundens sikkerhed for, at der kan lægges det maksimale pres på genstridige betalere.

Vores advokater arbejder desuden sammen med de fleste realkreditinstitutter og banker, for hvem vi gennemfører tvangsauktioner.

Inkasso i udlandet

Bor debitor i udlandet er der ingen grund til panik. Faktisk er lovgivningen vedr. inkasso i flere af vores nabolande til kreditors fordel. Det kræver dog kontakt til en lokal advokat. Ret&Råd har flere samarbejdspartnere i udlandet, Står du over for en inkassosag i udlandet, kan en Ret&Råd Advokat dermed stadig hjælpe.

Kontakt os, hvis din virksomhed har svært ved at inddrive udeståender, så hjælper vi dig dels med at få dine penge hjem og dels med at opsætte procedurer for at minimere inkassosagerne fremover.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse
Advokatinkasso

Vi sikrer dig den størst mulige chance for at få pengene hjem

I brochuren kan du læse om:

 • Sagens forløb
 • Hvad koster det, når debitor betaler
 • Hvad koster det, hvis debitor ikke betaler
 • Landsdækkende service hos Ret&Råd
 • Få mere at vide om dine muligheder
Hent brochuren her
Arv

Hvordan fordeles arven efter dig?

I brochuren kan du læse om:

 • Hvordan arven fordeles uden et testamente
 • Testamente
 • Ægtepagt
 • Gaver og arveforskud
 • Hvordan kan Ret&Råds advokater hjælpe dig?
Hent brochuren her
Byggeriets aftaler

Et godt kendskab til reglerne om byggeri forebygger unødvendige konflikter og økonomiske tab. 

I brochuren kan du blandt andet læse om:

 • AB-systemet
 • Sikkerhedsstillelse
 • Tidsfristforlængelse
 • Aflevering
 • Tvister
Hent brochuren her

Artikler relateret til inkasso

Husker du kompensationsgebyret, hvis dine kunder betaler for sent?

Kompensationsgebyret er et gebyr, som du har mulighed for at pålægge de kunder, som ikke betaler til tiden. Det er således din mulighed for at få kompensation for de administrative udgifter, der er forbundet med at inddrive krav ved dårlige betalere.
Af Dorthe Sommerlund Advokatfuldmægtig

Hvorfor inkasso? – 3 gode råd

Husk altid på, at du ikke driver lånevirksomhed og derfor heller ikke skal acceptere, at dine kunder ikke betaler for det stykke arbejde, du allerede har leveret.
Af Henrik Benjaminsen Advokat (H)

Har du dårlige betalere?

Har du dårlige betalere, er du desværre ikke den eneste. Jeg vil foreslå, at du ikke giver dine kunder alt for lang kredit. Et godt råd er at have en rykkerprocedure klar. Hvis du sender dit krav til inkasso hurtigt, vil du formentlig have større chance for at f å kravet inddrevet.
Af Bettina Borre Advokatsekretær