Finansiel rådgivning

Hvis du og din virksomhed har brug for lånefinansiering, tilbyder banker og finansieringsselskaber en række forskellige finansieringsmuligheder.

Hvilken finansiering passer til dit behov?

Hvis du eller din virksomhed har brug for lånefinansiering, tilbyder banker og finansieringsselskaber en række  forskellige finansieringsmuligheder.

Finansieringsbehovet kan f.eks. være opstået i forbindelse med etablering eller køb af virksomhed, i forbindelse med udvidelse eller som følge af udefrakommende om- stændigheder, f.eks. en finanskrise.

Hvilken finansieringsform der vil være mest hensigtsmæssig for dig og din virksomhed, afhænger af mange forskellige forhold, f.eks. virksomhedstypen, formålet med og størrelsen af finansieringen, dine og virksomhedens muligheder for at stille sikkerheder samt tidshorisonten for finansieringen.

I Ret&Råd har vi ekspertisen til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde frem til den finansiering, der passer bedst til jeres konkrete behov.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Låneaftaler
  • Garantier
  • Sikkerhedsstillelse, f.eks. kaution, virksomhedspant, transporter
  • Leasing
  • Fakturabelåning
  • Købekontrakter
  • Ejendomsfinansiering
  • Nødlidende lån/Rekonstruktion

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse

Artikler relateret til finansiering

Hvad er et kapitalejerlån?

Siden 1. januar 2017 har det været muligt for et kapitalselskab at låne penge til sine kapitalejere og ledelse – noget som fandt sted også før 2017, men som dengang var ulovligt. Danske kapitalselskaber er dermed blevet ligestillet med øvrige landes kapitalselskaber i EU. De skatteretlige regler er dog ikke ændret.
Af Imke Christine Thilkjær Advokat (L)

Er du som selvstændig eller freelancer ramt af coronakrisen?

Der er hjælp at hente i form af en midlertidig kompensationsordning for den lille selvstændige og freelancere. Kompensationen gælder fra den 9. marts og frem til den 9. juni 2020.
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)

Har virksomheden omsætningsnedgang på min. 40% pga. coronakrisen?

Din virksomhed har IKKE fået påbud om at holde lukket – men I oplever en omsætningsnedgang på min. 40%. Der er hjælp at hente, for virksomheden kan få midlertidig kompensation.
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)