Finansiel rådgivning

Hvis du og din virksomhed har brug for lånefinansiering, tilbyder banker og finansieringsselskaber en række forskellige finansieringsmuligheder.

Hvilken finansiering passer til dit behov?

Hvis du eller din virksomhed har brug for lånefinansiering, tilbyder banker og finansieringsselskaber en række  forskellige finansieringsmuligheder.

Finansieringsbehovet kan f.eks. være opstået i forbindelse med etablering eller køb af virksomhed, i forbindelse med udvidelse eller som følge af udefrakommende om- stændigheder, f.eks. en finanskrise.

Hvilken finansieringsform der vil være mest hensigtsmæssig for dig og din virksomhed, afhænger af mange forskellige forhold, f.eks. virksomhedstypen, formålet med og størrelsen af finansieringen, dine og virksomhedens muligheder for at stille sikkerheder samt tidshorisonten for finansieringen.

I Ret&Råd har vi ekspertisen til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde frem til den finansiering, der passer bedst til jeres konkrete behov.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Låneaftaler
  • Garantier
  • Sikkerhedsstillelse, f.eks. kaution, virksomhedspant, transporter
  • Leasing
  • Fakturabelåning
  • Købekontrakter
  • Ejendomsfinansiering
  • Nødlidende lån/Rekonstruktion

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Udfyld formularen, så vil en af vores advokater kontakte dig inden for 2 hverdage.

Navn
*
E-mail
*
Telefon
Postnummer
*
Beskrivelse

Blogs relateret til finansiering

Brexit - remain or leave?

Ved et nej har Storbritanien følgende muligheder
Af Steen Petersen Advokat (H)

Få styr på reglerne for gaver mellem ægtefæller

At være erhvervsdrivende indebærer mange muligheder og spændende opgaver, men der er også mange valg og risicis, der løbende skal afdækkes. Mange erhvervsdrivende har de sidste år måtte erkende, at de ikke har kunnet klare de økonomiske udfordringer og er gået konkurs.
Af Steen Petersen Advokat (H)

EPO i Haag- Bioporto-straffesagen - forbud mod insidertrading.

Kan man som aktionær, der på lovlig måde skaffer sig og får en viden om et aktieselskabs væsentlige patentsag ved den europæiske patentmyndighed (EPO), før oplysninger blev kendt på markedet, straffes?
Af Steen Petersen Advokat (H)