Erhvervsejendomme

Ret&Råd rådgiver om alle områder inden for erhvervsejendomme. Så uanset om du er bygherre, entreprenør eller privatperson, og uanset om du har brug for rådgivning i forbindelse med entreprise og byggeri, fejl og mangler, køb og salg, eller noget helt fjerde i forbindelse med erhvervsejendomme, så er du hos Ret&Råd sikret en kompetent og personlig rådgivning.

Ejendomsadministration
Entreprise og byggeri
Fejl & mangler
Køb & salg
Leje & udlejning

Byggeri & entreprise

Uanset om der er tale om opførelse af en erhvervsejendom, et større eller mindre renoveringsprojekt eller, om det drejer sig om ny opførsel af et større byggeri, er der adskillige forhold og regler, der skal tages højde for. Det er derfor en fordel at tage en advokat med erfaring i entreprise og byggeri med på råd.

Læs mere her
Ejendomsadministration

Hvis du udlejer en eller flere ejendomme enten til bolig eller erhverv, eller du er medlem af en ejer- eller andelsforening, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de regler, der regulerer disse områder eller, du kan overlade ansvaret til en ejendomsadministrator.

Læs mere her
Køb og salg af fast ejendom

Der vil altid være risici forbundet med køb af erhvervsejendomme. Det er derfor vigtigt at kende og afdække disse risici.

Læs mere her
Leje og udlejning af fast ejendom

Både som lejer og udlejer af fast ejendom, skal man se sig godt for, når man indgår en erhvervslejeaftale. Er der områder, der ikke er taget højde for i lejekontrakten, anses aftalen indgået på de vilkår, der er fastsat i Erhvervslejeloven.

Læs mere her

Offentlig regulering

Den offentlige regulering regulerer en ejers ret til en fast ejendom.  Begrænsningerne kan følge af en servitut og kan spænde ben for ejerens planer for ejendommmen. Det er derfor vigtigt at kende til disse begrænsninger, inden et køb.

Fejl & mangler

Mangler ved fast ejendom udløser ofte konflikter mellem køber og sælger. Korrekt håndtering af konflikter om mangler ved fast ejendom kræver ofte hjælp fra en advokat.

Læs mere her

Find advokat med speciale i fast ejendom

Find hurtigt og nemt din lokale Ret&Råd advokat,
der kan hjælpe med rådgivning inden for fast ejendom.
Find advokat