Feriehusudlejning

Nabohjælp er også aktuelt uden for feriesæsonen

Selvom ferien for længst er slut og kufferten pakket ud, er nabohjælp stadig aktuelt fordi den gerne skulle fungere hele året rundt.

Mange oplever desværre, at der har været indbrud, selv når man blot har været væk fra ens ejendom eller lejlighed i nogle ganske få dage, så nabohjælp er også aktuel i hverdagen og når vi ikke holder sommerferie.

Indbrud hvor der har været rodet rundt i ens personlige ting er nok noget af det mest grænseoverskridende, man kan forestille sig.

Derfor skal der her lyde en opfordring til, at man indgår en aftale om nabohjælp med sine naboer – en nabohjælpsordning behøver ikke, at være nogen formaliseret aftale, ofte fortæller man jo blot til sine naboer, hvornår man ikke er hjemme.

Ønsker man i større boligforeninger eller grundejerforeninger en mere formaliseret ordning kan der etableres nabohjælpsordninger på www.nabohjælp.dk.

www.nabohjælp.dk kan man organisere nabohjælpsordninger således, alle beboere i en grundejerforening kan orientere sig om hvornår beboere er på ferie.

På www.nabohjælp.dk kan man bestille gratis informationsmateriale og bestille Nabohjælpsskiltet fra Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden.

Kontakt 

Spørgsmål og henvendelser kan rettes til din lokale Ret&Råd advokat