Inkasso

Kan inkasso betale sig?

I vores branche er der tit ét spørgsmål der går igen fra erhvervsdrivende: ”Kan inkassoinddrivelse for under 3.000 kroner overhovedet betale sig?”.

Vores svar er altid JA! Vi ser nemlig, at dårlige betalere desværre ikke er et enestående problem; dine udeståender er ikke gået tabt, og ja det kan godt betale sig.

Jeg kan tilbyde en fornuftig løsning på inkassoarbejde og inddrivelse af ubetalte krav på under kr. 3.000,00.

Det eneste du skal gøre er at sende kopi af fakturaen samt rykkerskrivelsen til mig, så sender jeg inkassovarsel og inkassoskrivelse.

Betaler skyldner det udestående krav, er det gratis for dig. Jeg håber selvfølgelig, at der sker betaling, men såfremt dette ikke sker vil dit firma kunne afskrive kravet i regnskabet og søge momsen retur. Prisen for dig er kr. 300,00 og du sparer omkostningerne og den lange sagsbehandling ved fogedretten.

Har du sager på over kr. 3.000,00, så ring til mig så finder vi sammen en løsning og en fornuftig pris for behandling af sagen. Vi behandler sager for alle typer og størrelser af erhvervsdrivende, der alle har det tilfælles, at det godt kan betale sig, at inddrive gælden.

Kontakt inkassoansvarlige Bettina Borre i dag på tlf. 43 97 06 29 eller send en mail på beb@ret-raad.dk. Jeg har mange års erfaring med inkasso og inddrivelse af gæld, og er også klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Er du interesseret i at læse mere? Læs min brochure om hvad vi hos Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve kan tilbyde HER.

Du kan også læse mere i Ret&Råd Advokaters egen brochure om advokatinkasso ved at udfylde formularen på denne side.