Kok

Fødevarebranchen kan se frem til at skabe flere arbejdspladser

Det kommende internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit – Better Food for More People” har fået Miljø- og Fødevareministeriet til at træde helt frem i skoene.

BC Hospitality Group og Miljø- og Fødevareministeriet går sammen om arrangementet Bite Copenhagen, som afholdes første gang til august 2017 i Forum i København. Dette fantastiske udstillingsvindue for fødevarer i international topklasse, vil for alvor sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort.

Med kåringer af verdens bedste restauranter, et-, to- og trestjernede Michelin restauranter, samt både bronze, sølv og guld ved Bocuse d'Or, er Danmark er godt kendt i de internationale gastronomiske kredse. Ikke desto mindre vil ”Bite Copenhagen”, som spås at blive Danmarks nye madmekka, unægtelig kaste en masse arbejdspladser af sig.

Dette fantastiske udstillingsvindue for fødevarer i international topklasse, vil for alvor sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort.

Formålet med det politiske topmøde om fødevarer, er blandt andet at inspirere og forpligte nationerne til at finde løsninger på globale udfordringer. Herunder bedre mad, mere oplysning til forbrugerne, bedre fødevaresikkerhed og så det meget hotte emne madspild. Disse emner, blandt mange andre, vil muligvis give anledning til en masse ændringer og forbedringer i mange af de danske fødevarevirksomheder. 

Desuden skal man huske på, at et ny-indgået forlig som regel kommer med en vedhæftet pose penge. Derfor spås der om skabelsen af mange nye arbejdspladser i fødevarebranchen, for at løfte opgaven og indfri forbedringerne.

Er du ejer af en af de mange tusinde fødevarevirksomheder i Danmark, og har du et behov for juridisk rådgivning? Det kunne være du står overfor nogle af de omtalte ændringer, og skal til at ansætte folk, bygge ud eller ændre din virksomhed radikalt. Vil du have bedre styr på de mange fødevareregler før du lave ændringer? Kontakt Ret&Råd Glostrup på tlf. 43 43 43 61 eller mail til glostrup@ret-raad.dk.